ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Αυτό είναι το super market που πουλάει ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟΤΙΜΗ τα προϊόντα του και μπορείς να τα αγοράζεις χωρίς ΕΥΡΩ!

Ξεκίνησε πριν ένα χρόνο να υλοποιείται η ιδέα και πριν λίγες μέρες άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό...
Είναι το πρώτο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, που πουλάει ΧΩΡΙς ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ! Δείτε πιο κάτω εικόνες και το πως ξεκίνησε η ιδέα: Πέρασε ένας χρόνος και δύο μήνες από την εκκίνηση μιας επαναστατικής ιδέας. Πέρσι στις αρχές του 2012, δημιουργήθηκε το ΑΠΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Όχι σαν επιχείρηση, σαν ιδέα. Η ιδέα ήταν να μπορεί ο καταναλωτής να ψωνίζει φθηνότερα τα ίδια προϊόντα τα οποία είναι υπερτιμημένα στην αγορά. Η ιδέα όμως αντιμετώπιζε ένα βασικό πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν οτι δυστυχώς πολλοί καταναλωτές δεν είχαν τα χρήματα να ψωνίζουν ούτε τα φθηνότερα προϊόντα. Έτσι η ιδέα εξελίχθηκε ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να αποκτήσει ξανά την αγοραστική δύναμη που με την κρίση "τους", του πήραν. Η λύση ήταν απλή.

Να χρησιμοποιήσουμε τις αρχές του δικτυακού Μάρκετινγκ. Τo λεγόμενo MLM. Δηλαδή όταν κάποιος συστήνει κάποιον τρίτο στο ΑΠΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ να δικαιούται σαν προμήθεια ποσοστό από τον ΚΑΘΑΡΟ ΤΖΙΡΟ των αγορών του τρίτου. Με τον τρόπο αυτό όποιος δεν έχει τα χρήματα να κάνει τις αγορές που χρειάζεται ή επιθυμεί, μπορεί να συστήνει νέους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν το όφελος των προϊόντων που είναι ποιοτικά και στην πραγματική τους αξία, και ο ίδιος αποκτά εισοδήματα. Η αλλαγή αυτή έγινε την 1η Απριλίου 2012.

Από τότε μέχρι σήμερα οι σύνεργάτες του ΑΠΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ είχαν στα χέρια τους ένα όραμα και μία υπόσχεση. Οτι θα ανοίξει το μάρκετ όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 1.000 μελών σε μία περιοχή και θα αρχίσουν να ψωνίζουν. Σήμερα 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 ΤΟ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ.

Μπορείτε πλέον να έρχεστε και να αγοράζετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και να φέρνετε μαζί σας έναν υποψήφιο ώστε να δει το όφελος του να είναι κάποιος μέλος του δικτύου σας, του ΑΠΑΞ & ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Το κατάστημα θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 9:00 το βράδυ, με εξαίρεση το Σάββατο που κλείνει στις 8:00 το βράδυ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΡΚΕΤ

Με εκτίμηση Αλέξιος Σιαμαντάς



























Το σουπερ μάρκετ βρίσκεται στην οδό :  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 257 ΑΧΑΡΝΑΙ και το τηλέφωνο είναι το 210 2382655 


TROMAKTIKO

1 σχόλιο:

  1. Η ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΟΛΟΥΣ......
    Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......
    ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ......
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΡΚΕΤ....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ 30%ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ.
    για περισσοτερες πληροφοριες vasiliki1105@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή