ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Το κορίτσι του 007 στα χέρια Ελληνα!

«Ζεις μόνο μία φορά» θα βροντοφωνάξει η Maria Grazia Cucinotta, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του «δικού μας»..
Δημήτρη Βόρρη. Η εκρηκτική Ιταλίδα σταρ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Ελληνα δημιουργού με τίτλο «YOLO» (You only live once), με υπόθεση που θα περιστρέφεται γύρω από το ευαίσθητο θέμα του καρκίνου του μαστού.
Η «Espresso» κατάφερε να εξασφαλίσει κάποιες πληροφορίες για το φιλμ που θα γυριστεί κατά πάσα πιθανότητα σε Νέα Υόρκη και Κω, με επικεφαλής του καστ την όμορφη Μαρία, την οποία το ελληνικό κοινό γνώρισε μέσα από τη δημοφιλή αμερικανική σειρά «The Sopranos» αλλά και τις ταινίες «Il postino» και «Uranya», ενώ ήταν και το κορίτσι του James Bond στο «The world is not enough».
Η Ιταλίδα σταρ είπε το «ναι» όταν ενημερώθηκε για την υπόθεση του έργου (το σενάριο υπογράφει η Χριστίνα Μαύρου), καθώς αφορά ένα θέμα τόσο ευαίσθητο αλλά και τόσο συνηθισμένο στη σύγχρονη εποχή, τον καρκίνου του μαστού. Για τον λόγο αυτόν υποστηρικτής του κινηματογραφικού εγχειρήματος είναι η μη κερδοσκοπική οργάνωση Fashion targets cancer, η οποία μάλιστα διαθέτει στην αγορά τα γνωστά T-shirts με τον στόχο.
Ο Δημήτρης Βόρρης έγινε γνωστός από την ταινία «December Riots», με θέμα όσα ακολούθησαν της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008. Εχει επίσης σκηνοθετήσει και τον «Αρχαιούλη», μια σειρά κινουμένων σχεδίων που αφορά τον 5ο αιώνα π.Χ.
Εκτός πάντως από τη Maria Grazia Cucinotta και το υπόλοιπο καστ θα έχει ευρωπαϊκό και αμερικανικό «αέρα», αφού πρόκειται για διεθνή παραγωγή. Εννοείται ότι θα συμμετάσχουν και Ελληνες ηθοποιοί, οι οποίοι θα επιλεγούν ύστερα από κάστινγκ που έχει αναλάβει να οργανώσει το πρακτορείο 4 Actors. Η μεγάλου μήκους κινηματογραφική παραγωγή θα είναι συμπαραγωγή των Diaspora Productions, Equinox Productions, Danae Productions (Λουξεμβούργο), Metavision S.A., Buddies Ltd (Eλλάδα), Triple Martini Productions, Chicago Film Studios (ΗΠΑ).
Να πούμε πάντως ότι η Ιταλίδα ηθοποιός που έχει κατακτήσει το Χόλιγουντ, εκτός από τον χώρο της υποκριτικής έχει κάνει μια εξίσου σημαντική καριέρα και ως μοντέλο. Συνεπώς, προβλέπεται και μεγάλο... κυνηγητό από τους παπαράτσι, που θα θέλουν να φυλακίσουν το διαπεραστικό βλέμμα και τις εκρηκτικές της καμπύλες στο φακό τους, τόσο στα γυρίσματα, όσο και στα διαλείμματα της ταινίας. 

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου