ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε τι λένε τα ζώδια για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9!


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε μια γλυκιά ενέργεια να σας ακινητοποιεί και να σας υποχρεώνει με κάποιο τρόπο να γίνετε περισσότερο αδρανείς ή ακόμα και ευσυγκίνητοι..

Ερωτικά: Μια κρυφή σχέση μπορεί να σας απασχολεί ή να μην θέλετε να δείξετε τα συναισθήματά σας σε ένα πρόσωπο γιατί νιώθετε ότι υπάρχει ένα είδος εκμετάλλευσης.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναδεικνύονται πιο εύκολα τα προσόντα σας γιατί έχετε δυνάμεις να πάτε πολύ ψηλά αυτή την περίοδο και το νιώθετε. Απλά σήμερα μπορεί να παραμείνετε κάπως αδρανείς και να βγείτε για λίγο έξω από το παιχνίδι γιατί θέλετε είτε να ξεκουραστείτε είτε να ονειροπολήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα για σας η οποία θα σας πριμοδοτήσει με πολλά ευχάριστα νέα και συναισθηματική ασφάλεια.
Ερωτικά: Μερικοί ήδη έχετε βρει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει απλά μπορεί να υπάρχουν κάποια κρατήματα από την πλευρά του γιατί εσείς χωρίς να το θέλετε βάζετε κάποια όρια, τα οποία καθυστερούν την εξέλιξη. Μπορεί όμως να είναι και για καλό σας, κυρίως με έναν Σκορπιό που τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι ευκαιρίες είναι έτοιμες να υλοποιηθούν αρκεί να αφήσετε κατά κάποιον τρόπο τις εγωιστικές απόψεις και χωρίς να είστε ξεροκέφαλοι να κάνετε ευέλικτες επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεργαστείτε πιο εύκολα με Κριό ή Ζυγό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε συναισθηματικά ευάλωτοι γιατί προσπαθείτε να πάρετε αποφάσεις και είστε μπερδεμένοι.
Ερωτικά: Έχετε μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση γιατί νιώθετε μπερδεμένοι και πολύ ευαίσθητοι. Καλό είναι να πάρετε τις αποστάσεις σας για να έχετε σωστή κρίση. Το καλό είναι ότι με έναν Σκορπιό θα τα πάτε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να είστε πολύ σίγουροι πριν πάρετε αποφάσεις και βγάλετε συμπεράσματα γιατί θα υπάρχουν πολλές γνώμες και εσείς θα μπερδευτείτε. Η επαφή με Παρθένο ή Ιχθύ θα σας ανατρέψει κάποια δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε καλύτερη διάθεση οπότε θα παρουσιάσετε και καλύτερα δείγματα γραφής. Η συναισθηματική σας διόραση θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ρίσκο.
Ερωτικά: Υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις για να αλλάξετε κάποια άσχημα δεδομένα για αυτό θα έχετε μεγαλύτερη άνεση. Η αλλαγή με τον Ζυγό θα σας δώσει μια καινούργια προοπτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι προοπτικές τουλάχιστον για σήμερα είναι καλές και θα τελειώσετε επιτέλους κάτι που έχετε ξεκινήσει. Η αφοσίωση σε ένα στόχο θα βοηθήσει να κερδίσετε και κάποια χρήματα. Μια νομική υπόθεση θα ξεκινήσει ή θα λήξει πολύ καλά.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε κάπως μπλεγμένοι και μπερδεμένοι στο τι πρέπει ακριβώς να κάνετε για αυτό μπορεί και να παραμένετε κάπως αμέτοχοι.
Ερωτικά: Μπορεί να ξεσηκωθείτε από ένα πρόσωπο που όμως δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο για σας. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος. Η επαφή με Ιχθύ θα σας αναστατώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Όποια συμφωνία κάνετε σήμερα καλό είναι να την επιβεβαιώσετε γιατί όλα θα είναι φλου και αυτό θα σας μπερδέψει. Ελέγξτε και πάλι τους λογαριασμούς που είναι να πληρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε διαφορετικά απέναντι στους άλλους για αυτό και ίσως να χαλάσετε όλη σας την ενέργεια εξυπηρετώντας ή ακόμα και βγάζοντας λύπηση σε κάποιες καταστάσεις.
Ερωτικά: Θα βγουν μνήμες νοσταλγικές στην επιφάνεια και ίσως να κάνετε μια κίνηση για να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο που δεν έχετε αυτή την στιγμή επαφή. Το καλό είναι ότι θα την πετύχετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Να είστε προσεκτικοί σε τυχόν λόγια συνεργατών ή ατόμων που είναι κοντά σας που πιθανόν δεν αποδεικνύονται γιατί μπορεί να παρασυρθείτε χωρίς να το καταλάβετε.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε μια νωχέλεια απέναντι στα πράγματα κι αυτό δεν εξυπηρετεί τις τρέχουσες ανάγκες σας. Μπορεί ο Ερμής να σας δίνει οι ιδέες εσείς όμως δεν μπορείτε να τις τρέξετε.
Ερωτικά: Ίσως τα μηνύματα που εκπέμπετε να είναι κάπως μπερδεμένα και να μην δίνετε τα εχέγγυα σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ιχθύ θα χρειαστεί να είστε πιο ξεκάθαροι και σίγουροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην μέση μιας υπόθεσης και θα πρέπει να πάρετε σωστή θέση. Υπάρχει πάντως δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα για αυτό μην αφήνετε τον χρόνο να κυλάει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε καλύτερη φάση γιατί έχετε εμπιστοσύνη στο συναίσθημά σας οπότε θα μπορέσετε να κάνετε περισσότερα βήματα πάνω σε μια υπόθεση που σας απασχολεί.
Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο εξασφαλίσει μεγαλύτερη ερωτική ανταπόκριση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ταυτότητά σας πλέον είναι δεδομένη. Ο Κριός έχει μεγάλο ενδιαφέρον για σας. Η επαφή με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο δεν σας εμποδίζει να προχωρήσετε άμεσα. Οι γεννημένοι στις 31.10 θα έχετε μια πολύ δυνατή γνωριμία.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή σας απασχολεί το θέμα ενός ακινήτου σήμερα θα υπάρξει μια ευκαιρία την οποία θα πρέπει να την αρπάξετε άμεσα γιατί δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια. Από την άλλη θα εκταμιεύσετε ένα ποσό το οποίο θα σας ανακουφίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε ήδη ανοικτοί σε καινούργια πράγματα αλλά μέσα σας δεν έχετε ένα ξεκάθαρο σχέδιο δράσης. Αν υπάρχει, το μπερδεύετε με κάποιες παρεμβολές που μπαίνουν οι οποίες σας οδηγούν μακριά από την πραγματικότητα.
Ερωτικά: Υπάρχουν ευαισθησίες από την πλευρά σας με τις οποίες μπορεί να νιώθετε ότι δεν καλύπτεστε. Ίσως να μιλήσετε σε άλλα άτομα και μετά θα βρεθείτε μπερδεμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ιδέες και νέες προτάσεις κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου. Χρειάζεται όμως να μην αδρανείτε γιατί τις ευκαιρίες τις αρπάζεις ή τις δημιουργείς μόνος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε πολύ έντονη διαίσθηση η οποία θα σας οδηγήσει σωστά. Σαν το λαγωνικό που ξετρυπώνει ευκαιρίες έτσι θα είστε και εσείς αυτές τις ημέρες. Ίσως η πίστη να είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερη ευαισθησία και μπορείτε εύκολα να προσεγγίσετε ένα Σκορπιό ο οποίος τελικά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι θέλει από εσάς. Τώρα έχετε όλες τις πιθανότητες να σταθείτε δίπλα του. Η ιδέα της οικογένειας πάντως δεν είναι καθόλου μακριά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να καταφέρετε κάτι και κυρίως στον οικονομικό τομέα γιατί θα σας φύγει το άγχος και τότε θα ανοιχτεί καθαρά το πεδίο που έχετε την εύνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν μεγαλύτερες ευαισθησίες που σας κάνουν να αντιλαμβάνεστε περισσότερα πράγματα από τον ψυχισμό σας.
Ερωτικά: Ο Παρθένος με έναν δικό του τρόπο μπορεί να σας φανεί αναγκαίος και τότε να τον κατανοήσετε καλύτερα. Ίσως οι συναισθηματικές σας κεραίες που θα ανοίξουν να σας κάνουν να καταλάβετε περισσότερο τις δικές σας ανάγκες και να αλλάξετε στάση απέναντι στον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αποφασισμένοι να κερδίσετε και θα γίνει άμεσα. Αρκεί να μην ανακατεύεστε με τους γύρω σας και να μην δίνετε μεγάλη βαρύτητα σε άλλα πρόσωπα. Κάποια χρήματα θα έρθουν σίγουρα αλλά χρειάζεστε να κρατάτε αποδείξεις όταν είναι να πληρώσετε κάτι.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα που μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα αρκεί να έχετε ξεκάθαρο πεδίο και να είστε σίγουροι για αυτό που θέλετε.
Ερωτικά: Είστε άνετοι και ανοικτοί σε κάθε νέα ευκαιρία. Θέλετε να ρισκάρετε και να γεμίσετε την ενέργεια σας με ανανεωμένα συναισθήματα για να μην βαριέστε μέσα στην σχέση σας. Η επαφή με Λιοντάρι, Ζυγό ή Υδροχόο είναι κάπως περίεργη για σας αλλά όχι αδύνατη.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει εύνοια και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Μην αφήνετε να υπάρχουν όμως καθυστερήσεις γιατί στον ορίζοντα κάτι έχει διαφανεί αλλά θέλει άμεση δράση.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου