ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Χωρίζει η Ζέτα μετά από 3 χρόνια!!! Το YES! έχει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!

Προσπάθησαν να βρουν μια λύση, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ο χωρισμός είναι μονόδρομος όσο κι αν πονάει...

Η Ζέτα Μακρυπούλια εκτός «Dancing With The Stars»; Όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι της ηθοποιού και παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 χωρίζουν, αν και οριστική εξέλιξη θα υπάρξει μετά το ραντεβού που θα έχει μαζί της άμεσα ο Γιάννης Λάτσιος. «Περιμένουμε πρώτα το ραντεβού μήπως γίνει η έκπληξη», είναι χαρακτηριστικά τα λόγια ανθρώπων του καναλιού του Αμαρουσίου που φαίνεται ότι έχουν καταλάβει πως πολύ δύσκολα θα αντιστραφεί το κλίμα (αφού κάνουν λόγο για έκπληξη) και ήδη δειλά δειλά αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια ονόματα υποψήφιων αντικαταστατριών της Μακρυπούλια.

Το θέμα της διαφαινόμενης αποχώρησης της πανέμορφης ηθοποιού από το show δεν είναι οικονομικό, όπως λένε κατηγορηματικά και οι δύο πλευρές, ούτε υπάρχει δυσαρέσκεια από πλευράς καναλιού για την ηθοποιό. Ίσα ίσα που συμβαίνει το αντίθετο και οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους με τη Μακρυπούλια - ειδικά ο Γιάννης Λάτσιος που συνεχίζει να κάνει προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Η Ζέτα θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό» που είναι η μεταφορά στο θέατρο της θρυλικής ταινίας που καθιέρωσε ως απόλυτο sex symbol τη Μέριλιν Μονρόε. Το ρόλο της ξανθιάς σεξοβόμβας θα παίξει στην παράσταση η Μακρυπούλια, η οποία έχει ρίξει όλο το βάρος της σε αυτό και φαίνεται να βάζει σε δεύτερη μοίρα την τηλεόραση.

«Το μιούζικαλ είναι το αγαπημένο μου είδος στο θέατρο. Δεν με γοητεύει απλώς... με ξετρελαίνει. Και ειδικά αυτό το μιούζικαλ το περιμένω πώς και πώς» παραδέχεται. Όσοι την ξέρουν καλά, πρώτη φορά τη βλέπουν τόσο πολύ επηρεασμένη από έναν ρόλο. «Θεωρεί ότι είναι ο ρόλος της ζωής της. Ζει και αναπνέει με αυτό. Η Sugar (η Μέριλιν στην ταινία) είναι η μόνη για την οποία μιλάει», υποστηρίζουν.Η όμορφη ηθοποιός ετοιμάζεται λοιπόν να τα δώσει όλα επί σκηνής και σκέφτεται μόνο την παράσταση, έστω κι αν αυτό της στοιχίσει την παρουσίαση του show με το οποίο έχει ταυτιστεί.

Το πρόβλημα ουσιαστικά έγκειται στο βράδυ της Κυριακής, ημέρα προβολής του «Dancing», αφού η Ζέτα θα έχει παράσταση και δεν θα προλαβαίνει να είναι έτοιμη για το show, ακόμη κι αν η παράσταση ξεκινά στις έξι το απόγευμα. Παρά τις προσπάθειες να βρεθεί μια φόρμουλα και να αναλάβει και πάλι η Ζέτα την παρουσίαση του εν λόγω προγράμματος, κάτι τέτοιο δεν έγινε και ούτε φαίνεται στον ορίζοντα ότι μπορεί να συμβεί κάτι στο ραντεβού με τον Λάτσιο. Αν βρεθεί λύση, τότε θα μιλάμε για απίστευτη ανατροπή, αλλά οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές.Ήδη στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται το «Dancing» της μετά Ζέτα εποχής κι έχουν πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα παρουσιαστριών όσο κι αν αυτό επισήμως διαψεύδεται. Τη δεδομένη χρονική στιγμή τα ονόματα που παίζουν δυνατά είναι η Δούκισσα Νομικού και η Μαρία Μπεκατώρου. Η περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού που ακούστηκε δεν έχει τεθεί καν από τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1.

Για τους τελευταίους ιδανική θα ήταν η περίπτωση της Φαίης Σκορδά, όμως εκείνη δεν είναι καθόλου «ζεστή| με αυτό το ενδεχόμενο, αφού μετά το πρωινό δεν θέλει να ασχοληθεί και με βραδινό λείποντας περισσότερες ώρες από το πλευρό του αγαπημένου της γιου, Γιάννη.
 
Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου