ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Εξωφρενικό: 50-80 ευρώ πρέπει να πληρώσουν όσοι θέλουν να δουν τα γραπτά τους στις Πανελλαδικές

Γράφαμε πριν μερικές ημέρες για τα τρομερής έμπνευσης χαράτσια που σκαρφίζεται το κράτος για να βάζει χέρι στην τσέπη του κόσμου...
Το θέμα αφορούσε το ποσό 15 έως 100 ευρώ που πρέπει να πληρώσουν υπέρ του ΤΕΕ όσοι κάνουν αίτηση νομιμοποίησης αυθαιρέτων. Φυσικά απάντηση δε λάβαμε από τους αρμόδιους υπουργούς που υπέγραψαν το χαράτσι, ούτε και από τους μηχανικούς.
Ωστόσο, τώρα έρχεται κι άλλο τρελό χαράτσι, αποδεικνύοντας ότι το κράτος όταν θέλει να… σου τα πάρει δεν καταλαβαίνει τίποτε.
Όπως διαβάζουμε, υπάρχει σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας η οποία αναφέρει ότι όσοι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές θέλουν να δουν τα γραπτά τους, αφού καταθέσουν αίτηση θα πρέπει να πληρώσουν και παράβολο… 50 ευρώ!
Η επίδειξη των γραπτών στους ενδιαφερόμενους θα γίνει κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου στη διεύθυνση ή στο γραφείο όπου υποβλήθηκαν οι αντίστοιχες αιτήσεις. Το ύψος του παραβόλου που θα πρέπει να καταβάλουν οι υποψήφιοι είναι 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών γραπτών και 80 ευρώ για την επίδειξη τεσσάρων ή περισσότερων γραπτών δοκιμίων.
Είναι παρανοϊκό, αλλά πώς είναι δυνατόν να ζητούν τέτοια ποσά από νέους ανθρώπους που απλά θέλουν να δουν τις έγραψαν στις Πανελλαδικές. Κάποιοι δουλεύουν 2 και 3 ημέρες για να βγάλουν 50 ή 80 ευρώ κι έρχεται το κράτος να τους τα πάρει για να δουν τα δικά τους γραπτά; Είναι απίστευτο, παράλογο και εξωφρενικό.

Αntinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτό συμβαίνει εδώ και χρόνια.Δν εφαρμόζεται φέτος 1η φορά...
    Τα χρήματα αυτά είναι μόνο για ανάγνωση του γραπτού και όχι για επανεξέταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή