ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Αντ. Σαμαράς: Θα χρειαστούμε 6 χρόνια να ανακτήσουμε όσα χάσαμε

Μήνυμα στους εξτρεμιστές και στους λαϊκιστές που κάνουν την τελευταία προσπάθεια να προκαλέσουν χάος, έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς..
μιλώντας στην εκδήλωση της εφημερίδας Herald Tribune στη Στοά του Αττάλου ενώ παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ανάπτυξη βρίσκεται προ των πυλών και πως θα χρειαστούν έξι χρόνια για να επανέλθει η χώρα στην προ κρίσης κατάσταση.
Ο πρωθυπουργός αν και επεσήμανε πως ακόμα η χώρα δεν έχει βγει από το τούνελ, τόνισε πως τους τελευταίους 14 μήνες η εικόνα της ς έχει αλλάξει και έχουν συντελεστεί σαρωτικές αλλαγές. Εκφράζοντας την ελπίδα πως τελικά στο τέλος του έτους θα καταγραφεί πρωτογενές πλεόνασμα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στις πιέσεις που έχει δεχτεί διαχρονικά η δημοκρατία από τον λαϊκισμό και τόνισε πως τα άκρα προσπαθούν να επωφεληθούν από την απόγνωση του κόσμου.
«Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η πίεση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, όταν η δημόσια συζήτηση μετατρέπεται σε χαοτική πόλωση. Αυτό συμβαίνει όταν η ελπίδα χάνεται από πολλούς. Αυτές τις δύσκολες στιγμές η δημοκρατία δημιουργεί τους δικούς της εχθρούς που υπονομεύουν το κράτος δικαίου και την ενότητα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας πως για να καταπολεμηθεί ο λαϊκισμός θα πρέπει να καταπολεμηθεί ο φόβος.
«Δυο πράγματα πρέπει να λέτε, αλήθεια και ελπίδα», δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ζήτησε απ’ όλους να καταβάλουν προσπάθεια για να βοηθήσουν εκείνους που υποφέρουν και να δώσουν ελπίδα, αλλιώς, όπως είπε, οι άνθρωποι είναι σε απόγνωση.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού έρχεται την ώρα που γίνονται συνεχείς προσπάθειες δημιουργίας τεχνητής πόλωσης. Διότι ακόμη κι αν ο κόσμος βρίσκεται σε απόγνωση και τα όρια αντοχής του έχουν μειωθεί, εντούτοις η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δε θέλει το μπάχαλο. Και στο κάτω – κάτω, αν πρέπει να πέσει αυτή η κυβέρνηση, να πέσει δημοκρατικά. Να πάμε σε εκλογές και να αποφασίσει ο λαός, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένοι εντός κι εκτός των μέσων ενημέρωσης που δημιουργούν κλίμα.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου