ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε πώς μέσα σε 90 δευτερόλεπτα μπορεί να χαθεί ένα παιδί!

Συγκλονιστικό πείραμα παρουσιάζει πώς ένα παιδί μπορεί να παρασυρθεί από έναν άγνωστο…

Ένας από τους χειρότερους εφιάλτες των γονιών γίνεται πείραμα από διαδικτυακή τηλεόραση και αποκαλύπτει πόσο εύκολο είναι τελικά..
ένα παιδί να παρασυρθεί από έναν άγνωστο.

Μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα ένα κοριτσάκι που παίζει στο πάρκο, λίγα μέτρα μακριά από τη μητέρα του, προσεγγίζεται από άγνωστο άνδρα, ο οποίος του λέει ότι έχασε το σκυλάκι του και θέλει τη βοήθειά του ώστε να το βρει.

Αρκούν λίγες κουβέντες, ένα πλαστικό παιχνιδάκι σκύλου και το κοριτσάκι πέφτει στην παγίδα. Βγαίνει από το πάρκο και ακολουθεί τον άγνωστο, φωνάζοντας το όνομα του σκύλου.

Για καλή τύχη του μικρού παιδιού πρόκειται για πείραμα του ITV και της εκπομπής Daybreak, ωστόσο το βίντεο είναι συγκλονιστικό καθώς αποτυπώνει την πραγματικότητα σχετικά με τους κινδύνους που καιροφυλαχτούν.

Ο «άγνωστος» άνδρας ζήτησε από τους γονείς εννέα παιδιών ηλικίας 5-11 να συμμετάσχουν στο πείραμα ώστε να διαπιστωθεί αν τα παιδιά θα τον ακολουθούσαν και τα αποτελέσματα προκαλούν σοκ, καθώς τα επτά από αυτά ακολούθησαν τον άγνωστο έξω από το πάρκο.

«Βγήκε μαζί του έξω από το πάρκο και ο γιος μου τον ακολούθησε. Δε μπορούσα να το πιστέψω», είπε μία μητέρα.

«Τρομοκρατήθηκα και διαπίστωσα ότι δεν επιτρέπεται να είσαι αφελής, δε μπορείς να είσαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου κατανοούν όσα τους λες», συμπλήρωσε έκπληκτη η μητέρα.

«Αν ο ενήλικας που βρίσκεται μαζί τους αφαιρεθεί για μία στιγμή είναι πολύ εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Δε νομίζω ότι μπορεί να διαπαιδαγωγηθεί αρκετά ένα παιδί. Πρέπει να μάθουν ότι είναι πιθανό να βρεθούν αντιμέτωπα με διαφορετικές καταστάσεις», δήλωσε μία δεύτερη μητέρα.

Εκπρόσωπος συλλόγου προστασίας παιδιών είπε ότι το πείραμα αυτό αποδεικνύει πως οι γονείς πρέπει να εστιάσουν στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών και να τα προετοιμάσουν για τους κινδύνους του «πραγματικού κόσμου».


parapona-rodou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου