ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας νέος παράδειγμα για όλους

Διαβάσαμε όλοι και θαυμάσαμε την περίπτωση της Αλεξίας Παπαϊωάννου,της «πρώτης των πρώτων» στις πανελλαδικές εξετάσεις..
Συγκέντρωσε 19.728 μόρια ξεπερνώντας του πάντες και θα εισαχθεί στη Νομική σχολή. Η οποία όμως «φτύνει» την ελληνική Νομική σχολή, τα ελληνικά πανεπιστήμια και φεύγει για τη Γερμανία όπου θα φοιτήσει στο πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης.
Από τα λαγωνικά των εφημερίδων ξέφυγε όμως μια εξίσου αξιοθαύμαστη περίπτωση νέου που κατάγεται από την ακριτική περιοχή της Ορεστιάδας. Πρόκειται για το Νίκο Τσολάκογλου ο οποίος  από τις 4 δέσμες που έχει το εκπαιδευτικό μας σύστημα επέλεξε όχι μία, όπως κάνουν όλα τα παιδιά της ηλικίας του, ρίχνοντας το βάρος εκεί που τους ενδιαφέρει, αλλά … 3 δέσμες. Αποτέλεσμα… και στις 3 που έδωσε όλα τα μαθήματα συγκέντρωσε πάνω από 19.000 μόρια.19.000 μόρια για κάθε μια δέσμη. Έτσι ο Ν. Τσολάκογλου περνά σε όλες τις σχολές των 3 δέσμεων (συνολικά σε …48 σχολές, αν δεν κάνω λάθος) και σε πολλές από αυτές πρώτος.
Αυτό το παιδί λοιπόν είναι μουσικός με δική του μπάντα στην πόλη του, παίζει τένις, μπάσκετ και δεν ξέρω τι άλλο. Και επέλεξε να μείνει και να σπουδάσει στην Ελλάδα.
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου