ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πάτρα: Όλοι μιλούν για θαύμα - Μέχρι και παπά φώναξαν για τον χαραγμένο σταυρό στο ξύλο

Η ιστορία του σταυρού πάνω στο πεύκο μέσα σε 3 ημέρες έχει μαθευτεί σε όλο το χωριό και διαδίδεται από τον έναν στον άλλον..

Την περασμένη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, κάτοικος της Κρήνης ενώ έκοβε ξύλα για το σπίτι του βρέθηκε προ εκπλήξεως... Στην προσπάθεια του να κόψει έναν κορμό από πεύκο, το μηχάνημα με το οποίο τεμάχιζε τα ξύλα του "γύριζε".

Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα! Στην συνέχεια δοκίμασε να κόψει άλλους κορμούς και το μηχάνημα δούλευε κανονικά... Προσπάθησε και πάλι αρκετές φορές όμως το αποτέλεσμα το ίδιο!

Το συγκεκριμένο ξύλο, όπως ο ίδιος είπε στο Patrasevents.gr δεν μπορούσε να το "σχίσει". 'Όταν κοίταξε πιο προσεκτικά είδε αυτή την εικόνα:

Έναν χαραγμένο σταυρό στο ξύλο! Όσο και αν προσπαθούσε να εξηγήσει το περιστατικό με λογική, δεν τα κατάφερε. Το απόγευμα στο καφενείο αφού είπε σε άλλους γείτονες τι έγινε απευθύνθηκαν στον ιερέα της περιοχής ο οποίος απάντησε πως θέλημα του Κυρίου είναι ο κορμός να μην κοπεί.
Οι ηλικιωμένοι κυρίως μιλούν για θαύμα ενώ ο συγκεκριμένος άνδρας κράτησε το ξύλο σπίτι του και το φυλάει σαν "κόρη οφθαλμού"!
 

patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου