ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ σου Νίκο Μουτσινά...

Δεν είναι η πρώτη φορά που απαράδεκτες συμπεριφορές όπως αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω συνοδεύουν τον Νίκο Μουτσινά..
κατά την διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του ανά την Ελλάδα με τα «Βαφτίσια»..
Η μόνιμη επωδός-δικαιολογία ήταν ότι ο Θίασος δεν είχε χρόνο για τον επόμενο προορισμό και οι ηθοποιοί έπρεπέ να φύγουν ωσάν κυνηγημένοι.
Λες και ο κόσμος που πάει να τους δει και πληρώνει 15 ευρώ το κεφάλι είναι πρόβατα που απλά μπαίνουν στη στάνη. Αυτή τη φορά το καλοπαιγμένο «έργο» παίχτηκε στην Πάτρα. Όλα τα παρακάτω συνέβησαν χθες στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Και όσο τα κρούσματα αυξάνονται, οι δικαιολογίες λιγοστεύουν. Η παράσταση στην Πάτρα διεξήχθη κανονικά και χωρίς προβλήματα. Τι συνέβη όμως μετά; Δηθενιά σε όλο της το μεγαλείο. Διαβάστε την καταγγελία που ήρθε στα χέρια μου από αναγνώστρια του blog που έτυχε να παρακολουθήσει τη χθεσινή παράσταση και θα καταλάβετε.
«Νάσο μου καλησπέρα! Πήρα την πρωτοβουλία να σου στείλω αυτό το μήνυμα γιατί θεωρώ πως κάποιες συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων τους οποίους ο κόσμος τους έχει κατατάξει σε ένα υψηλό επίπεδο είναι απαράδεκτες και πρέπει να επισημανθούν. Σήμερα είχα πάει να δω την παράσταση »Τα βαφτίσια» στην Πάτρα.
Είχε πάρα πολύ κόσμο. Όταν τελείωσε η παράσταση, ορισμένοι θαυμαστές του Νίκου Μουτσινά και της Ζέτας Μακρυπούλια περίμεναν υπομονετικά στην είσοδο-έξοδο των πρόχειρα στημένων καμαρινιών, προκειμένου να βγάλουν μια φωτογραφία και να μιλήσουν για λίγο με τους ηθοποιούς.

Η αναμονή ήταν μεγάλη, μέχρι που μια κυρία από την παραγωγή βγήκε και είπε πως κανένας ηθοποιός δεν θα βγει γιατί όλοι έπρεπε να φύγουν. Από που όμως; Αφού δεν υπήρχε άλλη έξοδος. Έτσι λοιπόν, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για το πως θα βγουν ο Μουτσινάς και η Μακρυπούλια, χρησιμοποιώντας security, οι οποίοι έσπρωχναν τον κόσμο μεταξύ των οποίων υπήρχαν και μικρά παιδιά.
Παρά της παρακλήσεις των μαμάδων, ο τσαμπουκάς ήταν μεγάλος και δεν υπήρξε κανένας σεβασμός απέναντι μας. Κάπου εκεί άρχισαν οι αντιδράσεις διαφόρων και μετά από λίγο, παρουσία του κ. Μουτσινά, το κλίμα βάρυνε αρκετά. Ένας φωτογράφος που προσπάθησε να βγάλει μια φωτογραφία, δέχτηκε επίθεση από έναν security, ο κόσμος φώναζε στο θίασο να μην ξαναγυρίσει ποτέ στην Πάτρα και όλα αυτά, την ώρα που ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε με ύφος ”Τι έγινε θες και νταϊλίκι;” και γέλαγε με το δικό του γλοιώδες ύφος .
Όταν όμως ο κόσμος άρχισε να γιουχάρει και με το δίκιο του, ο Μουτσινάς αποφάσισε να στηθεί για μερικά δευτερόλεπτα μαζί με τον υπόλοιπο θίασο να βγάλει μια φωτογραφία, φυσικά με ύφος βαριεστημένο. Εεε μπορεί να σκέφτηκε ότι αφού έδωσαν 15 ευρώ ο καθένας, ας βγάλω και μια φωτογραφία.
Αφού οι ηθοποιοί ξαναγύρισαν στα καμαρίνια, ζητήθηκε η εκκένωση του χώρου και αφού έφυγαν όλοι, για πρώτη φορά στην ιστορία του πολυχώρου που φιλοξενούνται θίασοι, εισήλθε ένα λεωφορείο στον προαύλιο χώρο, το οποίο θα μετέφερε τους ηθοποιούς.
Ο λόγος που δημοσιεύω αυτή την καταγγελία είναι αυτός με τον οποίο και τελειώνει. Ο κόσμος πρέπει να ανοίξει τα μάτια του, να πάψει να τρώει κουτόχορτο τη στιγμή που κάποιοι τέτοιοι τύποι έχουν ανέβει στο καλάμι τους και δε λένε να κατέβουν. Και όπως είπα και στην αρχή, οι δικαιολογίες κάποια στιγμή τελειώνουν.

nassos.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου