ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Γερμανία: Αριστερό…χουνέρι στον Α. Τσίπρα

Τι το ‘θελε το ταξίδι στο… στόμα του λύκου, δηλαδή στη Γερμανία ο Αλέξης Τσίπρας;.
Δεν καθόταν καλύτερα στην Αθήνα να τσακώνεται με την κυβέρνηση;
Θα το φυσάει και δε θα κρυώνει το «χουνέρι» που του έκαναν οι φίλοι του και σύμμαχοί του της Γερμανικής «Αριστεράς». Αφού έφαγε κρύο πιάτο από τον Ασμουσεν, ο οποίος του ζήτησε να στηρίξει το πρόγραμμα που εφαρμόζεται, έφαγε και… αριστερό χαστούκι.
Συγκεκριμένα, είχαν προγραμματιστεί επαφές με κορυφαία στελέχη της «Αριστεράς» και συγκεκριμένα με τον επικεφαλής του «Λίνκε», Γκρέγκορ Γκίζι και τη Σάρα Βάγκενκνεχτ στο πλαίσιο της προεκλογικής συγκέντρωσης στην οποία μίλησε και ο κ. Τσίπρας.
Ωστόσο, ο κ. Γκίζι δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Φραγκφούρτη ενώ η κ. Βάγκενκνεχτ άνοιξε την προεκλογική συγκέντρωση, χωρίς να είναι εκεί ο κ. Τσίπρας και έφυγε όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο βήμα. Μάλιστα, αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη κοινή συνέντευξη τύπου κι έτσι ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε μόνο με τον συνταξιούχο πολιτικό της Αριστεράς κ. Οσκαρ Λαφοντέν, ο οποίος δεν παίζει πλέον κανένα ρόλο στη γερμανική πολιτική σκηνή.
Η μη προσέλευση του «αστεριού» της Αριστεράς, κ. Γκίζι στη συγκέντρωση είχε ως αποτέλεσμα να μη γεμίσει η πλατεία και ο κ. Τσίπρας να μιλήσει σε… άπταιστα ελληνικά σε λίγους Γερμανούς που πήγαν εκεί.
Το πρόβλημα που έχει προκύψει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του μοναδικού συμμάχου του στη Γερμανία του κόμματος «Ντε Λίνκε» είναι ότι ο κ. Τσίπρας έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές τη φράση «να πληρώσουν οι Γερμανοί» και «ήρθε η ώρα του λογαριασμού», υπονοώντας ότι πρέπει να γίνει κούρεμα χρέους, επομένως να επωμιστούν αυτοί το κόστος του.
Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, και μάλιστα λίγες ημέρες πριν τις κάλπες η «Αριστερά» της Γερμανίας δεν ήθελε με κανένα τρόπο να ταυτιστεί με τον κ. Τσίπρα και τις απόψεις του. Θα έβλεπαν οι Γερμανοί αυτόν που τους λέει να πληρώσουν και θα «μαύριζαν» τον Γκίζι. Ετσι, προτίμησαν να «πουλήσουν» τον κ. Τσίπρα και να μη βγάλουν ούτε φωτογραφία μαζί του. Σιγά μην έχαναν ψήφους για να δείξουν ότι στηρίζουν τον Τσίπρα.
Κι έτσι, το ταξίδι στη Γερμανία μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα μεγάλο φιάσκο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου