ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Μαξίμου: Επιχείρηση επιστροφή των… άσωτων ψηφοφόρων στη ΝΔ

Την επιστροφή στη ΝΔ των … άσωτων ψηφοφόρων που έφυγαν για άλλα κόμματα, έχει στόχο το Μέγαρο Μαξίμου την επόμενη περίοδο...
Η παλιννόστηση των δεξιών ψηφοφόρων που διασκορπίστηκαν στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 είναι ο βασικός στόχος.
Υψηλόβαθμοι κομματικοί και κυβερνητικοί παράγοντες έχουν επιφορτισθεί από τον Αντώνη Σαμαρά με το καθήκον να αλώσουν στην επαρχία και στα αστικά κέντρα τους φίλους και τις «επιρροές» των μικρών κομμάτων.
Διότι, αντίθετα από διάφορους που πιστεύουν ότι για να γυρίσουν αυτοί οι ψηφοφόροι στην παράταξη πρέπει πρώτα να επιστρέψουν στη ΝΔ τα στελέχη που διαγράφηκαν ή αποχώρησαν, ο Πρωθυπουργός έχει άλλα σχέδια.
 Ναι στον μέσο ψηφοφόρο όχι στον Καμμένο
Ο Πρωθυπουργός θέλει πίσω στη ΝΔ τους ψηφοφόρους των δεξιών μικρών κομμάτων, όχι όμως και τους αρχηγούς ή τα στελέχη τους.
«Ο Σαμαράς θα αποδείκνυε αμοραλισμό αν τον έπαιρνε τώρα πίσω» ισχυρίζονται πολλοί συνομιλητές του, αναφερόμενοι στον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Σχεδιάζεται πάντως να γίνει μια εκτενής δημοσκόπηση λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές που θα καταδεικνύει «τι χάνει και τι κερδίζει η ΝΔ από αυτή την επιχείρηση».
Το ενδιαφέρον όμως είναι πως δεν είναι και τόσο εύκολο όσο πιστεύουν οι επιτελείς του Αντ. Σαμαρά να κάνει η ΝΔ μια μπουκιά τους ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όμως, οι επιτελείς του Αντ. Σαμαρά δεν ανησυχούν, διότι εκτιμούν ότι στις επόμενες εκλογές «ο Καμμένος θα ισοπεδωθεί», ενώ το μεγάλο πρόβλημα ακούει στο όνομα «Χρυσή Αυγή».
 Ψάρεμα και προς το ΠΑΣΟΚ
Η δεύτερη επιχείρηση που έχει ξεκινήσει στη ΝΔ είναι η αλίευση ορισμένων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που θέλουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και στηρίζουν την προσπάθεια της κυβέρνησης.
Ο χρυσός κανόνας για να μετακινηθούν προς τη ΝΔ οι δυσαρεστημένοι του ΠΑΣΟΚ είναι το «κοινωνικό πρόσωπο» της κυβέρνησης, όπως εκτιμούν οι επιτελείς του κ. Καραμανλή.
Το ρεύμα του νικητή
Ιδιαίτερο βάρος θα ρίξει η ΝΔ στους «καιροσκόπους» της ψήφου, σε αυτούς δηλαδή που στηρίζουν την εκάστοτε κυβέρνηση προκειμένου να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους.
Μέχρι στιγμής δεν διαβλέπεται δυναμική νίκης για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να προσελκύσει αρκετούς τέτοιους.
Αυτό γεμίζει αισιοδοξία τους συνεργάτες του Σαμαρά και ελπίζουν ότι, αν αξιοποιήσουν με επιτυχία τη λαϊκή ρήση «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι» της κάλπης, η νίκη είναι εξασφαλισμένη.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου