ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Κουτσούμπας: “με τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ θα κάνει την ανατροπή ο Τσίπρας;”

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, καλώντας το λαό να «ανατρέψει συνολικά την εξουσία των μονοπωλίων»..
βάζοντας τέρμα στην «εναλλαγή χαλίφηδων στην κυβερνητική καρέκλα». Σχολιάζοντας μάλιστα τη δήλωση Τσίπρα περί «βλαχοδήμαρχων», ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάνει λόγο για «καμήλα που δεν βλέπει την καμπούρα της».
Σε συνέντευξή του στον Τύπο της Κυριακής, ο Δ.Κουτσούμπας δηλώνει ότι το ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχει στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα για ανατροπή της κυβέρνησης και του Μνημονίου.
«Πώς θα κάνει τον ανένδοτο αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ; Με τα στελέχη του εργοπατερισμού του ΠΑΣΟΚ που έχουν μετακομίσει σε αυτόν, ή με τους “υγιείς” επιχειρηματίες και το ΣΕΒ;» λέει ο γγ του ΚΚΕ.
«Το ΚΚΕ θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας που απαντά σήμερα στην ανάγκη ο λαός μας να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του, αλλά κυρίως να βάλει πλώρη για τη δική του εξουσία, όχι εναλλάσσοντας χαλίφηδες του νέου διπολισμού στην κυβερνητική καρέκλα, αλλά ανατρέποντας συνολικά την εξουσία των μονοπωλίων».
Απαντώντας σε ερώτηση για τα περί «βλαχοδημάρχων», ο κ. Κουτσούμπας σχολιάζει ότι «η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της, βλέπει των άλλων και γελάει [...] Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για “βλαχοδήμαρχους” της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για να κρύψει ότι και οι δικοί του δήμαρχοι ακριβώς την ίδια αντιλαϊκή πολιτική υλοποιούν».
Ο  Δημήτρης Κουτσούμπας, τέλος, αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΚΚΕ με την Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για δυνάμεις που είχαν στηρίξει την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου