ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είναι το ΝΕΟ χάπι που οι ακτιβιστές αποκαλούν « άμβλωση από την πίσω πόρτα»!!! Μάθετε γιατί!!!

Οι ερευνητές προτρέπουν τις φαρμακευτικές εταιρίες να δημιουργήσουν ένα αντισυλληπτικό χάπι που θα μπορούσε να αποτρέψει την..
εγκυμοσύνη μέχρι και ένα μήνα αργότερα. Με λίγα λόγια το χάπι αυτό θα είναι σε θέση να διαταράξει μια εγκυμοσύνη και να διαχωρίσει το ωράριο από το σπεpματοζωάριο.
Ωστόσο, η δημιουργία ενός τέτοιου χαπιού έχει ήδη δημιουργήσει αντιδράσεις. Οι ακτιβιστές λένε πως αυτό θα μπορούσε πράγματι να αποτελέσει «άμβλωση από την πίσω πόρτα» - από
τη στιγμή που μια γυναίκα θα διακόψει μόνη της την εγκυμοσύνη.
Ακαδημαϊκοί από τη Νέα Υόρκη και τη Σουηδία υποστηρίζουν ότι το χάπι αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ δημοφιλής μεταξύ των γυναικών .
Οι γυναίκες μπορούν να το πάρουν μόνο μερικές φορές το χρόνο, ανάλογα με το πόσο συχνά είχαν σeξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη και ταυτόχρονα θα απαιτούν λιγότερο σχεδιασμό.
Εμείς απλώς να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως, αν και αυτό το χάπι σίγουρα μπορεί να προσφέρει διέξοδο της τελευταίας στιγμής σε μια γυναίκα που δεν επιθυμεί να μείνει έγκυος, η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μας είναι να πάρει εξ αρχής τις κατάλληλες πρoφυλάξεις που ενδείκνυνται εδώ και χρόνια, κοινώς: πρoφυλακτικά, σπιράλ, αντισυλληπτικά χάπια ή έστω το χάπι της επόμενης ημέρας. Δεν παίζουμε με την υγεία μας κορίτσια, το ξέρουμε όλες αυτό.

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου