ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ωραίες της πίστας σε ροζ ραντεβού

Τον δρόμο για την εξάρθρωση ενός εκ των μεγαλύτερων κυκλωμάτων μαστροπείας στον χώρο της showbiz,..
το οποίο εδώ και χρόνια προσπαθεί να «ξηλώσει» η ΕΛ.ΑΣ., ανοίγει η σύλληψη της νεαρής τραγουδίστριας και του μάνατζέρ της στην Κρήτη για ερωτικό ραντεβού αξίας 11.000 ευρώ.
Πρόκειται για ένα από τα πλέον δικτυωμένα κυκλώματα μαστροπείας που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2000, παγιδεύοντας καλλιτέχνιδες β” και γ” κατηγορίας, με την υπόσχεση ότι θα γίνουν φίρμες, ενώ στην πραγματικότητα θησαυρίζει στέλνοντάς τις σε διάφορα κρεβάτια.
Κατά καιρούς, αστυνομικοί είχαν καταφέρει να παγιδεύσουν ορισμένα από τα «λαγουδάκια» του κυκλώματος, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως οι ωραίες και ανερχόμενες στις αθηναϊκές πίστες. Κάποιες από τις νεαρές καλλιτέχνιδες μάλιστα είχαν κάνει ακόμη και «πέρασμα» από την τηλεόραση εξαργυρώνοντας τις υπηρεσίες τους στους μαστροπούς! Παρά τα «χτυπήματα» όμως που είχε καταφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στο κύκλωμα, αυτό αποδεικνυόταν εφτάψυχο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη οι αστυνομικοί συγκεκριμένων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., που ερευνούν αθόρυβα επί χρονιά τη συγκεκριμένη υπόθεση, «ξεσκονίζουν» τη δικογραφία που έχουν στο συρτάρι τους, καθώς φαίνεται πως τα νέα στοιχεία οδηγούν στην αποκάλυψή της. «Πλέον έχουμε στα χέρια μας στοιχεία που θα κάψουν συγκεκριμένους ανθρώπους, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν υπεράνω πάσης υποψίας και κατάφερναν να παγιδεύουν κοπέλες που ήθελαν να κάνουν καριέρα είτε ως τραγουδίστριες είτε ως μοντέλα. Φαίνεται πως το απόστημα σπάει και θα φτάσουμε στην πηγή του» λέει με νόημα στην «Espresso» αστυνομικός που ασχολείται με τις έρευνες.
Οι δύο «τηλεαστέρες»
Οι αστυνομικοί έχουν στοχοποιήσει δύο «τηλεαστέρες» που απασχολούνται σε περιφερειακά κανάλια (και πρωταγωνιστούν πολύ συχνά στα βίντεο που αναπαράγουν σατιρικές εκπομπές μεγάλων σταθμών). Οι συγκεκριμένοι φέρεται να λειτουργούν ως δίδυμο που προωθεί τα κορίτσια στα «ροζ κυκλώματα». Με την υπόσχεση της προβολής που προσφέρει η τηλεοπτική εικόνα, «στρατολογούν» εκκολαπτόμενες σταρλετίτσες και τραγουδίστριες που προσπαθούν να αναδειχθούν στις αθηναϊκές πίστες και τις πείθουν να βγουν στο «κλαρί», φυσικά με το αζημίωτο!..
Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου