ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Λιάγκας-Κωστόπουλος: Πόσο πολύ μοιάζουν τελικά οι δυο "αντίπαλοι" της πρωινής ζώνης;

Είναι ανεξήγητη η απόφαση του Mega να βάλει έναν άνθρωπο σαν τον Πέτρο Κωστόπουλο να παρουσιάσει ό,τι πιο ροζ υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση, δηλαδή το πρωινό...
Μάσκαρες, σκούπες, σφουγγαρίστρες, απορρυπαντικά, κρέμες, οι νέες τάσεις στα νύχια και συνεντεύξεις με ηθοποιούς που παίζουν στο θέατρο και στις σειρές του σταθμού, αποκλείεται να είναι το καλύτερο του.

Επειδή το σκέφτηκα πολύ όμως, είδα ότι τελικά ο Κωστόπουλος δεν διαφέρει και πολύ από τον Λιάγκα αν εξαιρέσεις το θέμα της ηλικίας, αφού ο Λιάγκας πρέπει να είναι μια δεκαετία νεότερος. Εν πάση περιπτώσει οι δύο άντρες έχουν πολλά κοινά. Πρώτα απ όλα είναι και οι δύο από τη Θεσσαλία. Βολιώτης ο Κωστόπουλος, Λαρισαίος ο Λιάγκας. Έχουν περάσει και οι δύο από το ΠΑΣΟΚ. Ο πρώτος είχε μέντορα του τον Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος τον σύστησε στην πολιτική και ο δεύτερος έχει κατέβει και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Είναι και οι δύο δημοσιογράφοι και λατρεύουν να γράφουν και να κάνουν πολιτικές αναλύσεις. Έχουν παντρευτεί και οι δύο γυναίκες που ήταν διάσημες και πριν τους γνωρίσουν. Στη δημόσια εικόνα τους έχουν κάνει και οι δύο σημαία τα «ωραία γκομενάκια». Τάχα ότι εντυπωσιάζονται από τις σέξι φωτογραφίες που βλέπουν στα περιοδικά. Έχουν βρίσει και οι δύο στην τηλεόραση δείχνοντας ένα προφίλ ας πούμε πιο ροκ και ανένταχτο, ότι δεν υπακούουν στους κανόνες και είναι αυθόρμητοι. Έχουν και οι δύο site στο internet από τα οποία θέλουν κάποια στιγμή να ζήσουν. Και οι δύο έχουν σκάφος (ο Κωστόπουλος είχε τουλάχιστον ένα πολύ εντυπωσιακό φουσκωτό, δεν ξέρουμε αν το έχει ακόμη) με το οποίο γυρνάνε όλο το Αιγαίο.

Οι γυναίκες τους είναι πιο φιλικές και κοινωνικές από τους ίδιους. 

Θέλετε κι άλλα;

queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου