ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ένας στο χώμα και ο άλλος στην φυλακή! Και φυσικά δύο οικογένειες καταστρέφονται!.. (Γράφει ο Παράξενος)

Αυτό είναι και το αποτέλεσμα!..

Από την άλλη δεν άκουσα κανένα δημοσιογραφίσκο της πλάκας να πει και την άλλη πλευρά, να ψάξουν όλοι οι σκεπτόμενοι κουλτουριάρηδες της πλάκας..
και τα βαθύτερα αίτια που είναι ολοφάνερα όμως για όσους πραγματικά σκέπτονται και έχουν μυαλό! Το θύμα αν δεν ασχολιόταν με όλα αυτά… σήμερα θα ζούσε, θα είχε την μουσική του, την κοπέλα του και ότι άλλο γούσταρε!! Και αυτός σε πορείες αντιφασιστικές θα πήγαινε, επεισόδια και ότι συνεπάγεται! Φίλος με άτομα που δεν νοιάστηκαν για τα θύματα της marfin , ούτε για τις καταστροφές του 2008 και άλλα πολλά!! Ο πατέρας του ήταν στα συνδικάτα μαζί του και φυσικά γνώριζε χρόνια για την δράση του γιού του! Γιατί δεν λέει κανένας για την αγωγή και διαπαιδαγώγηση που παίρνει ο καθένας από το σπίτι? Ο πατέρας του δεν ήξερε ότι όταν το παιδί του μπλέκει με αυτά κινδυνεύει? Ο άλλος ο θύτης… άλλος αυτός, πλακώθηκε, ωραία τις έφαγες, τις έριξες… σήκω φύγε! τραβάς μαχαίρι? Και το τράβηξες… στην καρδιά ρε μα@@@?? Φάε σκα@@ τώρα!!

Όσο για τους αριστερούς στην Ελλάδα πιστεύω ότι πρέπει να εφεύρουμε νέες λέξεις και να τις εντάξουμε στο Ελληνικό λεξικό! Η λέξη βλακεία, ανωριμότητα, ξευτίλα, προπαγάνδα, πατριδοκάπηλοι, ηλιθιότητα και άλλα πολλά δεν φτάνουν για να αντικατοπτρίσουν την αλήθεια! Ειλικρινά ξευτίλα, χάνεται ένας άνθρωπος, και αυτοί ξεκινάνε κατευθείαν… το γελαστό παιδί, βγαίνουν όλες οι κυράτσες που δεν έχουν τι να κάνουν και πάνε έξω από γραφεία της χρυσής Αυγής και ουρλιάζουν…αντί να πάνε να πετάξουν κανένα ψάρι στο τηγάνι να φάει ο άντρας!!! και φυσικά για όλα τα άλλα εγκλήματα που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια..ούτε καν 10 λεπτά στα κανάλια και ούτε ένα σχόλιο! Φτάσαμε σε σημείο να βλέπουμε αθλητικά saits τύπου gazzetta να κάνουν πολιτική χειρότερη και από τηνΑυριανή του 85!! Σύνδεσμοι να βγάζουν ανακοινώσεις!! Αντί να ασχοληθούν με τις καμπούρες τους και ην μπάλα..έχουν και άποψη τεκμηριωμένη και κάνουν την δουλειά του φιλόσοφου! Παναθηναϊκός είμαι από παιδί μικρό αλλά δυστυχώς τείνουν οι οργανωμένοι και πράσινα άλογα… να γίνουν χειρότερα από τους Αεκτζήδες που έχουν μαζέψει μέσα όλα τα εξτρεμιστικά στοιχεία! Τι σχέση έχει η μπάλα και ένας Σύλλογος με την πολιτική ζωή του τόπου? το είδαμε και αυτό!

Επίσης από την άλλη ,όλοι οι αντί και ντουφέκια στον άνεμο… τέτοια περιμένουν, βούτυρο στο ψωμί τους! χάνεται ένας νέος άνθρωπος και αυτοί κατευθείαν για σπάσιμο, κάψιμο, πλιάτσικο, μολότοφ και τα γνωστά σκηνικά! μέχρι και η Εκκλησία την πλήρωσε στην Κρήτη χθες βράδυ!! Μιλάμε όχι απλά για ανεγκέφαλους και κάφρους αλλά για κάτι περισσότερο! Ορκ!! Εύχομαι η νεολαία να ξυπνήσει και ιδίως οι πιο νέες ηλικίες και να μην πέφτουν σε τέτοιες λούμπες! Και ο φιλόπουλος δολοφονήθηκε από ολυμπιακούς, με τον χειρότερο τρόπο!!!και οι φονιάδες ακόμα γυρνάνε ελεύθεροι και γράφουν και σχόλια στο διαδίκτυο, όμως όταν δεν υπάρχει μυαλό… ραντεβού θανάτου!!!?? Ορίστε?? Τι σημαίνει ραντεβού θανάτου?? Σκοτώνεστε για σύμβολα ομάδων… εσείς στο χώμα και τα συμφέροντα των εκάστοτε ΠΑΕ βασιλεύουν και τα κεφάλια ζούνε μέσα στην χλιδή!! Ξυπνάτε! Όσο σκληρό και αν ακούγεται, όποιος δεν κοιτάει την δουλειά του και ψάχνεται..έρχεται η ημέρα και η ώρα που το βρίσκει! έτσι είναι η ζωή! Έτσι και το προχθεσινό, αθώα παιδάκια δεν ήταν κανείς τους! Η κακιά στιγμή και το ότι δεν υπάρχει παιδεία και μυαλό..δυστυχώς οδηγούν εκεί! ο καντάρης πήγαινε στην δουλειά του..και τον έφαγαν σαν κοτόπουλο, δεν πήγε ούτε για τσαμπουκά ούτε ενόχλησε κανέναν, ο Θανάσης στην πάτρα τον σκύλο του βόλτα έβγαλε, δεν πείραξε κανέναν, αλλά και αυτός βρήκε τραγικό θάνατο από τους εισαγόμενους φονιάδες! Αυτοί είναι τραγικοί θάνατοι κύριοι της αριστεράς και της προόδου και κύριοι εισαγγελάτοι! Φυσικά και είναι κρίμα και άδικο να χάνεται οποιαδήποτε ζωή, όμως καλό είναι να βγάζουμε όλη την αλήθεια στην φόρα και να μιλάμε για συγκρούσεις, για πόλεμο, πείτε το όπως γουστάρετε, με τα επακόλουθα του!

Επίσης να πω ότι εκεί στον ΣΚΑΪ δεν έχετε τον θεός σας!! Χθες δυόμιση ώρες δελτίο για το περιστατικό! Φυσικά για την marfin για καντάρη και άλλα πολλά… από 5 λεπτά μέχρι τέταρτο, γιατί αυτό ξέρετε ότι δεν πουλάει! Χθες δεν σταμάτησε το πάρτι… φασίστες, ναζιστές..και ξανά φασίστες… μορφώματα και ξανά δώστου ναζιστές!! Στην marfin όμως; εκεί δεν μίλησε καμία κοτούλα προσκείμενη στην άκρα αριστερά για κόκκινους φασίστες, για αντί εξουσιαστές, για παιδιά της πλατείας και γόνων πλουσίων! Για Ανταρσύα και Κωνσταντίνου!! και φυσικά οι δολοφόνοι μέχρι και σήμερα άφαντοι! Αλλά τι σας νοιάζει εσάς τους αριστερούς, 3 υπάλληλοι σε τράπεζα ήταν ….τους συστήματος για εσάς!!μεροκαματιάρηδες ήταν ζώα!!!αθώες ψυχές!!ανθρωπιστές της πλάκας!! Κόκκινη φασίστες!! Ζάμπλουτοι δημοσιογραφίσκοι!! Και λοιποί!! στον ραδιοφωνικό σας σταθμό, βγήκε ο φίλος του θύματος και είπε ότι πλακωνόντουσαν… και εσείς από την τηλεόραση λέγατε άλλα! ούτε μέσα στο κανάλι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, κλείστε το καλύτερα! Δημοσιοκάφροι όλοι, σε όλα τα κανάλια!!πατάτε επάνω σε τραγωδίες για να πουλήσετε! ουστ!!

Ο πατέρας του θύματος, ζήτησε να εκτελεστεί ο δολοφόνος του παιδιού του!! Ο πόνος είναι τεράστιος τέτοιες ώρες, όμως είδατε η ζωή πως τα φέρνει και αλλάζουν κάποια πράγματα;; εκεί που είσαι ήμουνα..και εκεί που είμαι θα ‘ρθεις! όταν ζήταγε ο Ελληνικός λαός την καταδίκη εις θάνατος για κάποιους λαθρομετανάστες που διέπραξαν φρικτά εγκλήματα,για τους φονιάδες της marfin και άλλα πολλά, τότε οι αριστεριστές μίλαγαν για ανθρώπινα δικαιώματα και τα γνωστά ανθρωπιστικά αισθήματα! τώρα τι άλλαξε;; όταν χανόντουσαν τόσα άδικα οι αθώες ψυχές στην marfin… η αριστερά έκανε μόκο!!η καταδίκη μετά από μέρες και φυσικά πολύ light! Οι αντιφασίστες διέπραξαν έγκλημα και η άποψη όσων δεν συμμετείχαν ήταν καλά να πάθουν!!να μην δούλευαν! κανείς δεν νοιάστηκε από αυτούς! όμως όταν χάνουμε το παιδί μας… τότε καταλαβαίνουμε τι εστί βερίκοκο!!

Προς θεού δεν μειώνω τον θάνατο κανενός αλλά κάποια πράγματα πρέπει να τα λέμε με το όνομα τους!! Γιατί στην αριστερά της Ελλάδας, νεκροί και θύματα είναι μόνον οι δικοί τους άνθρωποι ή καλύτερα αυτοί που πρόσκεινται πολιτικά μαζί τους, ούτε καν νοιάζονται για τον υπόλοιπο κοσμάκη! αλλά ακόμα και για τους δικούς της ανθρώπους, η αριστερά μια ζωή πάταγε απάνω σε νεκρούς για να φτιάξει γενιές… Ιστορίες, ήρωες, πολυτεχνεία και φυσικά για να έχει να λέει για 100 χρόνια την ίδια Ιστορία!!η προπαγάνδα καθώς και ηπατριδοκαπηλία έχει και τα όρια της!!

Πριν λίγα χρόνια ένας Σεκιουριτάς, ένα νέο παλικαράκι έχασε την ζωή του από λιντσάρισμα αναρχικών αντί εξουσιαστών!! Τον λίντσαραν μέχρι να πέσει κλινικά νεκρός και μετά από καιρό να πεθάνει πάνω σε ένα κρεβάτι!!έτσι γιατί
οι αντί έκαναν την καύλα τους!! Πείτε μου τώρα ρε γουρούνια φασίστες αριστεροί,
δημοσιογράφοι και κουλτουριάρηδες!!!αυτό δεν ήταν έγκλημα;; φασισμός δεν ονομάζεταιαυτό;; και μάλιστα της χειρότερης μορφής! Σε τίτλους το είχατε περάσει κάτω απότην οθόνη της τηλεόρασης μας!!! ο άλλος έκανε την δουλειά του και τον σκότωσαν,προχθές έλυναν τις διαφορές τους στις ιδεολογίες!!!ποιός είναι πιο άδικος χαμός;;οι ζωές μετράνε το ίδιο αλλά όχι και οι λόγοι!!επιλεκτικοί ακόμα και στους θανάτους είστε! η χειρότερη μορφή σκεπτόμενων ανθρώπων!!!

Υ.Γ.
Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά και εσείς αν ήσασταν στην θέση μας, θα λέγατε τα ίδια καιχειρότερα! εύχομαι ο θεός να σας ευλογήσει μια μέρα και να σας συγχωρέσει, γιατί πραγματικά είστε η αιτία του κακού! και όταν μιλάτε για πηγάδες εδώ και χρόνια και φτιάχνεται κλήμα εμπρηστικό..να αναρωτηθείτε κιόλας μήπως φέρετε ευθύνη και για το προχθεσινό!!

Υπογραφή : η Δικαιοσύνη των ανθρώπων είναι τυφλή!!

ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου