ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Τι βλέπετε στη φωτογραφία; Σίγουρα όχι αυτό που νομίζετε!

Σε αυτή τη φωτογραφία ο καθένας θα δει κάτι διαφορετικό. Άλλος θα δει τον κήπο της πολυκατοικίας, άλλος το αυτοκίνητο και άλλος τον κάδο σκουπιδιών με τη σακούλα έξω...


Δυστυχώς έγινε τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να τραβήξω βίντεο προς έκπληξη όλων όσων το είδαμε ενώ η κυρία εξαφανίστηκε στο δευτερόλεπτο. Μια …κυρία βγαίνει με τη σακούλα των σκουπιδιών της στο μπαλκόνι και προσπαθεί να ρίξει τη σακούλα μέσα στον κάδο. Φυσικά αστόχησε και πάλι καλά που δεν περνούσε κανείς να τη φάει στο κεφάλι ή κάποιος οδηγός να αποσπασθεί και να χτυπήσει.

Η…κυρία δεν μπορούσε να χάσει τον πολύτιμο χρόνο της να κατέβει μισό λεπτό ή να τα αφήσει στη βεράντα αν βιαζόταν και να τα πετάξει αργότερα.

Προτίμησε το μπάσκετ. Σπουδαίο ταλέντο όπως βλέπετε! Είμαι βέβαιος ότι σε κάποια παρέα προσεχώς θα σχολιάσει αρνητικά το θέμα της καθαριότητας, θα μιλήσει για μια βρώμικη πόλη και θα κατηγορήσει συλλήβδην το δήμο και το προσωπικό της καθαριότητας. Γιατί; Διότι αυτός είναι ο νεοέλληνας.

Ζούμε σε μια πολύ άσχημη πόλη. Όχι μόνο από θέμα πεζοδρομίων και δρόμων αλλά κυρίως ανθρώπων.

Φυσικά το βράδυ που θα περάσει το απορριματοφόρο, οι εργαζόμενοι είναι υποχρεωμένοι με τα χέρια τους να σκύβουν να μαζέψουν τις βρωμιές της κυρίας διότι η σακούλα μπορεί να περιέχει πχ χαρτιά αλλά μπορεί και χαρτιά υγείας.

Σκέψεις όπως καθαριότητα, υγιεινή, πιθανότητα σκισίματος της σακούλας και σεβασμός στον άνθρωπο που θα έρθει απόψε τη νύχτα να μαζέψει, δεν υπάρχουν. Όχι σε αυτήν!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου