ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Τσίπρας έχασε την πρωτοβουλία των κινήσεων εναντίον της Χρυσής Αυγής

Πήγε χθες ο Αλ. Τσίπρας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να υπενθυμίσει ότι αυτός και η… αριστερά που εκπροσωπεί,..
δεν ανέχονται τον φασισμό και άλλα τέτοια επαναστατικά. Αφού μίλησε για το φίδι, το φιδάκι, τον Διαμαντή και όλα τα ερπετά του φασισμού που δεν τα αντιμετώπιζε η πολιτεία, εγκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση γιατί αρνείται να συγκαλέσει σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προέταξε τα στήθη του και με ύφος 1.000 καρδιναλίων έκανε δηλώσεις ότι θλίβεται που ο πρωθυπουργός δεν επιθυμεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής και πως θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας και προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή. Και συνέχισε λέγοντας: «Ήρθε η ώρα η Χρυσή Αυγή να τεθεί ενώπιον του νόμου. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στην ανοχή, να μπει ένα τέλος στο χάιδεμα από μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στις ανιστόρητες εξισώσεις που αντικειμενικά αθωώνουν και νομιμοποιούν πολιτικά την εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζί στη χώρα μας».
Τι να πει κανείς για τον κ. Τσίπρα, τα έχουμε πει όλα. Πέραν του ότι αγνοεί ότι είναι αδύνατο να θέσεις εκτός νόμου ένα κόμμα, ακόμη και ναζιστικό, μίλησε για ανιστόρητες εξισώσεις, εννοώντας προφανώς τη θεωρία των δύο άκρων. Μα καλά, δεν διάβασε το κείμενο του Λαφαζάνη; Ο Λαζαρίδης φταίει δηλαδή που το 25% τουλάχιστον του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι δεν ανήκει στο συνταγματικό τόξο;
Ζητά σύγκληση πολιτικών αρχηγών. Μα για πιο λόγο. Να μαζευτούν εκεί οι έξι (ή μήπως να καλέσουν και τον… Μιχαλολιάκο), να βγάλουν φωτογραφίες, να πουν από δύο κουβέντες μετά και τι έγινε; Είναι αυτό μήνυμα αποφασιστικότητας και έχει υψηλό συμβολισμό όπως λένε μερικοί; Ή μήπως θα κάνουν νουθεσίες στο πως θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη;
Η ώρα αυτή της μάχης δεν είναι ώρα για εντυπωσιοθηρία. Να βγούμε στις κάμερες και να παίξουμε το παιχνίδι του «ποιος είναι πιο πατριώτης, πιο αντιφασίστας, πιο σκληρός κατά του ναζισμού». Είναι ώρα για ταχύτατες και άμεσες αποφάσεις. Να αφήσουν ήσυχη τη δικαιοσύνη να κάνει γρήγορα της δουλειά της, την έντιμη αστυνομία που δεν έχει σχέση με ακροδεξιούς θύλακες, να βρει τους υπόλοιπους δολοφόνους και φυσικά τα αρμόδια υπουργεία να κάνουν τις απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις.
Κι όπως φαίνεται, μπορεί να υπήρξαν καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής στο παρελθόν, αλλά τώρα όλα γίνονται όπως πρέπει. Ας αφήσουν λοιπόν τα επικοινωνιακά κολπάκια οι κ. Τσίπρας και Κουβέλης ή ο κ. Βενιζέλος και ας συμβάλουν στην προσπάθεια αντιμετώπισης του νεοναζιστικού μορφώματος με συγκεκριμένες προτάσεις.
Απαντώντας πάντως η κυβέρνηση στις αιτιάσεις του κ. Τσίπρα ανέφερε:
«Διαστρεβλώνοντας μονίμως τα πάντα, ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει και την ξεκάθαρη θέση της κυβέρνησης. Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμα φορά: Πρώτον, η κυβέρνηση είναι αντίθετη στη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών τη στιγμή που έχει κινηθεί θεσμικά η Δικαιοσύνη. Δεύτερον, δεν υπάρχει καμία αντίρρηση να γίνει συζήτηση στη Βουλή. Ελπίζουμε αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβει» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου