ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ: Ο ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ και ΒΙΑΙΟΣ πατέρας της και η μητέρα που τον ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ!!!

Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και βίαιος. Η μητέρα της τον πυροβόλησε και τον σκότωσε ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα..
Εκείνο το βράδυ ο άνδρας πυροβόλησε ακόμη και την κόρη του, οπότε η μητέρα απλώς πήρε τον νόμο στα χέρια της για να σώσει το παιδί της.

Η ίδια ήταν πολύ μικρή τότε και τα τραύματα από το περιστατικό αυτό έχουν μείνει ακόμα και σήμερα ανοιχτά. Ο λόγος για την Charlize Theron η οποία είχε δηλώσει:

«Όλα άλλαξαν για εμένα τη μέρα που σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Πριν από χρόνια προσπαθούσα να τα καλύψω όλα και έλεγα ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο. Τώρα πια συμφιλιώθηκα και προχώρησα. Αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια στη ζωή μου, τα συναισθήματα και ο πόνος δεν παρέμειναν σ' εκείνη τη στιγμή».

Η ηθοποιός αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί σε μια ταινία στην οποία μια κοπέλα παρακολούθησε τη δολοφονία των αδερφών και της μητέρας της, ενώ εκείνη καταφέρνει να διαφύγει. Σύμφωνα με το NationalEnquirer η Charlizeέχει εφιάλτες εξαιτίας του απαιτητικού της ρόλου, καθώς:

«η Charlize θεωρεί ότι η ταινία της προκαλεί πρόβλημα αλλά είναι κατά έναν τρόπο εξαγνιστική, επειδή της φέρνει πολλές σκοτεινές αναμνήσεις που εδώ και καιρό είχε απωθήσει».




gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου