ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους χαζοχαρούμενους, όχι από τους έφεδρους με παντούφλες

Επειδή έχουμε παράδοση εδώ στο antinews μαζί με τα καλά να βλέπουμε και τα κακά, θα σας μιλήσουμε για ένα κακό που συμβαίνει..
τις τελευταίες ημέρες με κύρια ευθύνη των πολιτικών, ακόμη και της κυβέρνησης.
Και ξεκινάμε με βασικά ερωτήματα: Κινδυνεύει η Ελλάδα από τους απόστρατους; Θα γίνει πραξικόπημα εν έτει 2013; Θα βγουν τα τανκς στους δρόμους και θα καταλυθεί η Δημοκρατία;
Ας μας το πουν σύντομα βρε παιδί μου για να μη μας πιάσουν με τις πυτζάμες, τα σώβρακα ή τα… στριγκάκια. Και προς θεού. Μη γίνει καλοκαίρι το πραξικόπημα και χάσουμε τη Μύκονο. Βεβαίως να μη γίνει ούτε Σαββατοκύριακο γιατί έχω κλείσει για Κουρκούλη.
Την ίδια στιγμή που γίνεται μια σοβαρή έρευνα για να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής, την ώρα που οι φασίστες έχουν λουφάξει στο καβούκι τους κάποιοι ασόβαροι αποφάσισαν να κάνουν την πλάκα τους και κάποιοι το πήραν στα σοβαρά. Μα στ’ αλήθεια μας απειλούν οι απόστρατοι; Απ’ ότι ξέρουμε υπάρχουν δεκάδες σωματεία αποστράτων που έχουν δημιουργηθεί για να περνάνε καλά οι συνταξιούχοι, να λένε τα δικά τους, να διεκδικούν κάποια πράγματα που θέλουν και σε γενικές γραμμές είναι πολύ σοβαροί. Απογοητευμένοι και αυτοί από τη γενικότερη κατάσταση, όπως όλοι μας. Ποτέ δε διανοήθηκαν να πάρουν τα όπλα και να καταλύσουν το Σύνταγμα. Επειδή βγήκαν πέντε συνταξιούχοι και μεταξύ πρέφας και δηλωτής έβγαλαν μια ανακοίνωση που ζητούσε την παραίτηση της κυβέρνησης, έπρεπε να τους πάρουμε στα σοβαρά;
Σκεφτείτε μόνο οι επενδυτές που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα τι θα σκέφτονται όταν ακούνε ότι εδώ γίνονται ταραχές, είναι θέμα χρόνου να βγουν τα τανκς, ετοιμάζεται νέος Εμφύλιος. Αναρωτηθείτε τι θα σκέφτονται εκατομμύρια τουρίστες που θέλουν να έρθουν του χρόνου στην Ελλάδα. «Μπανανία» θα μας ανεβάζουν και τριτοκοσμική χώρα θα μας κατεβάζουν. Μεγάλα μέσα ενημέρωσης όπως ο Guardian και η Washington Post έκαναν εκτενή αναφορά στο… πραξικόπημα με τις παντούφλες που ετοιμάζεται σύντομα. Μεγάλη ξεφτίλα δηλαδή.
Κι όμως, τα κόμματα τσίμπησαν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κι ένα βήμα παραπάνω. Μας προειδοποίησε να μη χρησιμοποιηθεί το δίλημμα Σαμαράς ή τανκς.
Λες και έβαλε ο Σαμαράς τους απόστρατους να βγάζουν ανακοινώσεις… εκτροπής. Λες και δεν στερείται σοβαρότητας ένα τέτοιο σενάριο. Εξομοιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την κατάσταση που επικρατούσε το 1974 με αυτή το 2014. Τόση ανοησία.
Ας σοβαρευτούμε, λοιπόν, ως χώρα και ως πολιτικό σύστημα. Η Ελλάδα κινδυνεύει από την πολύ… χαζοχαρούμενη αντιμετώπιση των προβλημάτων που ανακύπτουν. Όχι από τους έφεδρους ή όποιους άλλους.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου