ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ανοίκεια επίθεση Βαξεβάνη σε βάρος του πρωθυπουργού

Ανοίκεια επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού αλλά και του Ευ. Βενιζέλου, τους οποίους ουσιαστικά αποκαλεί ηθικούς αυτουργούς της..
δολοφονίας του Φύσσα στο Κερατσίνι και της ανόδου του φασισμού, εξαπολύει ο γνωστός και μη εξαιρετέος «δημοσιογράφος» Κώστας Βαξεβάνης.
Αν και δεν αξίζει τον κόπο να κάνουμε διαφήμιση στα άρθρα του και το site του, έχει σημασία η άποψή του, καθώς πρόκειται για «δημοσιογράφο» που… αγαπάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Γράφει μεταξύ άλλων αφού αποκρούει τη θεωρία των άκρων: «Εχθρός είναι η Χρυσή Αυγή που σκοτώνει, αλλά όχι οι πολιτικές που σκοτώνουν. Οι φασίστες που θα φτιάξουν γκέτο, αλλά όχι οι κυβερνήσεις που ήδη έφτιαξαν. Μπορεί να μην είναι ανοιχτά οπαδοί του ευγονισμού του Χίτλερ, αλλά αποδέχονται στην κοινωνία να επικρατεί η φυσική επιλογή και ο οικονομικός ευγονισμός. Όποιος δεν αντέξει, είναι γιατί δεν άξιζε να ζει και όχι γιατί τον σκότωσε ο Άδωνις. Μπορεί να μην διαχωρίζουν τους ανθρώπους σε λευκούς και μαύρους ακόμη, αλλά τους διαχωρίζουν σε αυτούς που έχουν δικαίωμα στη μόρφωση, την υγεία, τη ζωή και σε αυτούς που δεν έχουν.
Σε μια δημοκρατία που λειτουργεί, σε μια χώρα με κοινωνική Δικαιοσύνη, σε μια Ελλάδα που όλοι μπορούν να ζήσουν, δεν μπορεί ούτε να υπάρξει Χρυσή Αυγή, ούτε να σκοτώσει. Σε μια χώρα που καταρρέει η Χρυσή Αυγή είναι εργαλείο. Το εργαλείο του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Και καμιά φορά αυτό το εργαλείο είναι μαχαίρι που σκοτώνει με θράσος έναν άνθρωπο (όχι μετανάστη πια) μπροστά στα μάτια δεκάδων άλλων. Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως οι ίδιοι σιχαίνονται τα αίματα. Όπως και όλοι οι ηθικοί αυτουργοί”.
Ο κ. Βαξεβάνης δηλαδή λέει ότι το μαχαίρι στο χέρι του δολοφόνου το έδωσε η κυβέρνηση γιατί σιχαίνεται τα αίματα; Άραγε έχει την ίδια άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ όταν π.χ. θα συλληφθεί κάποιος στο Σύνταγμα με μολότοφ και καδρόνια να σπάει το κεφάλι κάποιου άλλου; Τότε ο κ. Τσίπρας θα είναι ο ηθικός αυτουργός; Ντροπή κ. Βαξεβάνη να «πουλάτε» το ζεστό αίμα ενός νέου ανθρώπου.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου