ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Όλη η αλήθεια για τον Χρύσανθο

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη για τη θεωρία των «δύο άκρων», διάβασα αρκετά δημοσιεύματα …
πρώην συντρόφων του για τον χαρακτήρα του.

Ως …τέως φίλος του (στο τέλος θα καταλάβετε γιατί λέω ….τέως) θα ήθελα να συμβάλω στη συζήτηση για το σκοτεινό παρελθόν του Χρύσανθου. Για να μάθετε περισσότερα για τον άνθρωπο αυτό που έχει έναν τόσο σημαντικό ρόλο δίπλα στον πρωθυπουργό.

- Την ημέρα της βάφτισης του επειδή από τότε ήθελε να ξεχωρίζει, σηκώθηκε μες την κολυμπήθρα ολόγυμνος !!! Ο παπάς του έριξε μια σφαλιάρα για να συνέλθει, αλλά από τότε ήταν πνεύμα αντιλογίας!

- Όταν ήταν στο νηπιαγωγείο έκλεψε την κασετίνα της Αννούλας από το διπλανό θρανίο. Ο πατέρας της, ενωματάρχης της χωροφυλακής, δημιούργησε τεράστιο θέμα και οι οικογένειες τους ήρθαν στα χέρια. Το μίσος παρέμεινε άσβεστο. Από την ιστορία αυτή ο σκηνοθέτης εμπνεύστηκε την ταινία «Η Νεράϊδα και το Παλληκάρι» με την κόντρα ανάμεσα στους …Βροντάτσηδες και τους Φουρτουνάτσηδες. Πήρε τότε ένα σκασμό μαύρα λεφτά και ακόμα εισπράττει δικαιώματα. Τα έχει άραγε ποτέ δηλώσει στην εφορία;

- Όταν ο πήγαινε Δημοτικό είχε φτιάξει την …«συμμορία των 5». Όλοι μαζί καβάλαγαν τα ποδήλατά τους και δεν είχε μείνει ούτε ρόδι στη γειτονιά! Κάποιες γριές έλεγαν πως …απαλλοτρίωσαν και ένα κοτέτσι στον Υμηττό, αλλά οι κότες δεν βρέθηκαν ποτέ. Αργότερα ένα τσογλάνι αποκάλυψε πώς μαζί με άλλους δύο είχαν στήσει μια επιχείρηση λαθρεμπορίας αυγών. Ούτε παραστατικά έκοβε, ούτε ΦΠΑ δήλωνε, απορώ πως δεν έχει ακόμα επέμβει το ΣΔΟΕ!

-Στο Γυμνάσιο δεν πάτησε το πόδι του στο κατηχητικό, δεν πήγε ποτέ του στην εκκλησία και αρνιόταν να κουρέψει τα μαλλιά του, ενώ άφησε και μουστάκι. Ο νόμος 4000 περί τεντυμποϊσμού ψηφίστηκε για να αντιμετωπιστεί από την Πολιτεία το «φαινόμενο Χρύσανθος». Από τότε ταλαιπωρεί τη νεολαία με τα καμώματά του. Εκτελέστηκαν ποτέ εκείνες οι ποινές ή τις έσβησαν με άνωθεν εντολές;

-Στο Πανεπιστήμιο ήταν σκέτη καταστροφή Στην εξέγερση της Νομικής και αργότερα του Πολυτεχνείου πρωτοστάτησε σε ταραχές και υπονόμευσε την ομαλότητα της χώρας. Δισεκατομμύρια επενδύσεων ακυρώθηκαν εξ αιτίας της δραστηριότητάς του. Παράλληλα, επιδίδετο σε φθορές ξένης περιουσίας, πετροπόλεμους, βανδαλισμούς, επέδειξε απείθεια προς τις αρχές, τραγουδούσε απαγορευμένα τραγούδια και εγκατέλειψε ο άκαρδος μια νεαρά που ήταν σφόδρα ερωτευμένη μαζί του. Από την εποχή εκείνη εκκρεμούν σε βάρος του κάτι αγωγές από την ESSO PAPPAS για διαφυγόντα κέρδη; Ποιός κρατάει αυτές τις αγωγές στα συρτάρια των δικαστών;

- Πριν απο χρόνια είχε πάρει τρία γατάκια, δυο θηλυκά και ένα αρσενικό. Σε μια πράξη πρωτοφανούς βαρβαρότητας τα πήγε και τα τρία για στείρωση με αποτέλεσμα να στερήσει από τα ζωντανά τη χαρά της ερωτικής δημιουργίας. Οι φιλοζωϊκές οργανώσεις το είχαν καταγγείλει και είχε προκληθεί θύελλα, αλλά όλως περιέργως τα ΜΜΕ έθαψαν τις καταγγελίες αυτές.

-Τέλος έχω και κάτι προσωπικό να του καταμαρτυρήσω. Πριν από αρκετά χρόνια, που μας έδερναν απενταρίες, συμπληρώσαμε μαζί ένα δελτίο του λόττο. Ανέλαβε ο ίδιος να πάει στο πρακτορείο να το παραδώσει. Την άλλη μέρα ο πρώτος και μοναδικός τυχερός ήταν οι αριθμοί που είχαμε συμπληρώσει! Το βράδυ πήγαμε σ’ ένα καταγώγιο για να πανηγυρίσουμε το γεγονός. Το πρωί μου αποκάλυψε ο άθλιος ότι είχε ξεχάσει το δελτίο στη τσέπη του και δεν το έστειλε. Του έτριψα το δελτίο στη μούρη και έχω να του μιλήσω από τότε.

Για τέτοιο χαρακτήρα μιλάμε…..

Ένας τέως φίλος….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου