ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ! Η Λαμπίρη έρχεται να τα βάλει με Μενεγάκη - Μελέτη!!! Τι θα πρέπει να περιμένουμε;;

Βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν και τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών λαμβάνουν τις τελικές αποφάσεις στη..
διαμόρφωση των προγραμμάτων τους. Αποφάσεις που πολλές από αυτές θα... αναιρεθούν, ανάλογα με το τι τηλεθεάσεις θα φέρουν.
Στη μάχη του μεσημεριού επιστρέφει και η Χριστίνα Λαμπίρη. Η δημοσιογράφος μετά από αρκετά χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη του STAR είχε... μετατεθεί πέρυσι από τη διοίκηση του σταθμού της Κηφισιάς στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων το σαββατοκύριακο. Αυτή τη σεζόν όμως, ακολουθώντας τον Σταμάτη Μαλέλη στον ΣΚΑΪ, η Λαμπίρη θα βρεθεί ξανά να παρουσιάζει καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή από τη μία έως τις τρεις το μεσημέρι. Τι σημαίνει αυτό;
Ότι θα μπει... σφήνα στη μάχη της Μενεγάκη με τη Μελέτη, αφού θα έχει απέναντί της στον ALPHA την Ελένη Μενεγάκη με την «Ελένη» και την Ελεονόρα Μελέτη που θα παρουσιάζει την εκπομπή «ReSTARt» στο STAR. Οι τρεις παρουσιάστριες θα δώσουν μάχη για το ποια θα κερδίσει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, έχοντας απέναντί τους όμως, τις επαναλήψεις πετυχημένων σειρών σε MEGA και ΑΝΤ1 που σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στο πλευρό της Λαμπίρη θα βρίσκεται και μία πρώην... σύμμαχος της Μενεγάκη, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Η δημοσιογράφος που ήταν στην παρέα της Ελένης πριν από χρόνια θα είναι τώρα στην παρέα της Λαμπίρη στον ΣΚΑΪ, ενώ σε αυτήν θα είναι και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που συνεργαζόταν παλαιότερα με τη Λαμπίρη. Την αρχισυνταξία στην καινούργια εκπομπή του ΣΚΑΪ ανάλαβε ο Νίκος Τιλκερίδης που πέρυσι ήταν αρχισυντάκτης στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» του ALPHA, αλλά μετακόμισε τώρα από την Κάντζα στο Φάληρο.
Πρώτη στη μάχη της τηλεθέασης αναμένεται να μπει η Ελεονώρα Μελέτη, που είναι προγραμματισμένο από τη διοίκηση του STAR να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ενώ στον ΣΚΑΪ κάνουν αγώνα για να βγουν εκείνη τη μέρα και να μην αφήσουν μία βδομάδα ελεύθερο το πεδίο στην εκπομπή του STAR. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η Λαμπίρη θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα στις 23 Σεπτεμβρίου, καθώς πρέπει να προλάβουν να... επιδιορθώσουν το σκηνικό της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στο οποίο θα... φιλοξενηθεί η καινούργια εκπομπή της Λαμπίρη.
Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, με τον έως τώρα προγραμματισμό του ALPHA πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, αν και τα στελέχη στο κανάλι της Κάντζας θέλουν να βγάλουν την «Ελένη» τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Όπως φαίνεται λοιπόν τα μεσημέρια θα δοθεί σκληρή μάχη ανάμεσα σε Ελένη, Ελεονώρα και Χριστίνα για το ποια θα καταφέρει να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές...!

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου