ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Light αντιμνημονιακό δελτίο στο Star με ολίγον … Γαβαλά

Αντιμνημονιακή γραμμή στη θεωρία των ίσων αποστάσεων υιοθετεί προς το παρόν το νέο δελτίο ειδήσεων του Star με παρουσιάστρια τη Μάρα..
Ζαχαρέα
και σχολιαστή, τον Νίκο Χατζηνικολάου. Σε έντονα χρώματα (κόκκινο και μπλε) που ανάγουν στο πάλαι ποτέ κραταιό δελτίο του κλειστού και πτωχευμένου και επίσημα Alter, το δελτίο ξεκίνησε με διαδοχικά πλάνα από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των καθηγητών, των σχολικών φυλάκων κ.ά. 
 Το πρώτο πρόσωπο ωστόσο στο οποίο δόθηκε λόγος ήταν αυτό του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αποσπάσματα από τη σημερινή του ομιλία.

Το μοντέλο που υιοθετείται είναι αυτό του σκωτσέζικου ντους. Ο Σταύρος Λυγερός (ο οποίος πέταξε το καρφί του στο Μπάμπη Παπαδημητρίου του ΣΚΑΙ που έκανε λόγο για γεφύρωση της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή) αλλά και οι σχολιαστές πολιτικοί συντάκτες Κάτια Μακρή, Κώστας Στούπας, Γιώργος Κουβαράς συνθέτουν ένα μίγμα από όλες τις απόψεις. Στο Star δηλώνουν πως θα τηρούν τις πολιτικές ισορροπίες και θα κάνουν ένα πολιτικά αυτόνομο δελτίο με όλες τις απόψεις.
Το κανάλι μπαίνει σφήνα και στην πρωινή τηλεοπτική ενημέρωση με την εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, διεκδικώντας το μερίδιο επιρροής στο τηλεοπτικό κοινό από την προβολή των κοινωνικών θεμάτων τα οποία είναι και ο βασικός κορμός της πρωινής ζώνης. Κάθε εβδομάδα επίσης θα προγραμματιστεί η νέα εκπομπή έρευνας του Τάσου Τέλλογλου. Στο Mega η συνταγή στο δελτίο ειδήσεων δεν αλλάζει, τουλάχιστον μέχρι να φανούν οι επιδόσεις του δελτίου στο Star. Στα νέα πρόσωπα του κεντρικού δελτίου θα βρεθεί ο Γιώργος Παπαχρήστου των «Νέων» ο οποίος θα βρίσκεται σχεδόν καθημερινά και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή των Δ. Καμπουράκη, Γ.Οικονομέα. Ο Alpha με το μοντέλο των κοινωνικό θεμάτων φιλοδοξεί να κατοχυρώσει τη δεύτερη θέση στη μάχη της θεαματικότητας, διατηρώντας τη φιλομνημονιακή γραμμή. Ο ΑΝΤ1 δείχνει να επενδύει περισσότερο στα live shows, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις ειδήσεις.
Η πολιτική κατεύθυνση στο ΣΚΑΙ έχει ήδη φανεί από τις θέσεις που εκφράζουν στον αέρα του δελτίου οι σχολιαστές του, όπως ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και Άρης Πορτοσάλτε που επιμένουν στη σκληρή μνημονιακή πολιτική. Τον «αντίλογο» έχουν αναλάβει ο Αλέξης Παπαχελάς που μετά το τέλος των «Φακέλων» στο ΣΚΑΙ θα εμφανίζεται ως σχολιαστής στο δελτίο της Σίας Κοσιώνη και η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η κίνηση του σταθμού να βάλει τον Γιώργο Αυτιά στα δελτία ειδήσεων έφερε θεαματικότητα ενώ τα κενά της ενημέρωσης από τις απώλειες των ενημερωτικών εκπομπών, προβλέπεται να καλυφθούν με life style ή χορηγούμενες εκπομπές.

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου