ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Το MEGΑ θέλει να παίξει καινούρια επεισόδια των Βασιλιάδων με τον Τόμας...


Ήταν από τις πιο πετυχημένες σε τηλεθέαση σειρές, αλλά τελικά η οικονομική κρίση…
έφαγε και τους «Βασιλιάδες»...
Οι συντελεστές παρέμειναν απλήρωτοι και δικαιολογημένα πολλοί από αυτούς έχουν ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης ευελπιστώντας ότι θα πάρουν τα χρήματά τους. Πέρυσι τέτοιον καιρό μάλιστα ήταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το δεύτερο και τρίτο κύκλο, αλλά τελικά όλα «πάγωσαν». Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι η ελληνική εταιρεία παραγωγής, το «Studio ATA», είχε πάρει από την ξένη εταιρεία παραγωγής τα δικαιώματα του πρώτου κύκλου, τον οποίο είχε… σπάσει σε δύο κύκλους.
Έτσι στην Ελλάδα έχουμε παρακολουθήσει το μισό του πρώτου κύκλου, ενώ το «Studio ATA» είχε γυρίσει και 20 περίπου επεισόδια από τα 30 που απέμεναν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος. Αυτά τα επεισόδια λοιπόν φαίνεται ότι δεν θα πάνε χαμένα καθώς το MEGA σκοπεύει να τα βγάλει στον αέρα μέσα στους επόμενους μήνες. Βέβαια το ερώτημα είναι αν θα συμφωνήσουν οι συντελεστές, κάτι που θα γίνει αν και εφόσον περάσουν πρώτα από το ταμείο.
Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, ή μάλλον για να ακριβολογούμε, στο κανάλι της Μεσογείων και στην εταιρεία παραγωγής θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους, ότι στη σειρά που σταμάτησε να προβάλλεται λόγω των οικονομικών προβλημάτων πρωταγωνιστούσε ο Τόμας Πρωτόπαπας. Και ίσως δεν είναι ευχάριστο για τους δικούς του ανθρώπους, την οικογένειά του, να δουν αυτά τα επεισόδια στον αέρα…!

Αniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου