ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Τι όχημα οδηγούσε ο Γιάννης Πλούταρχος στα 7 του χρόνια; – Ακούστε την συνέντευξη

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Τι όχημα οδηγούσε ο Γιάννης Πλούταρχος στα 7 του χρόνια; – Ακούστε την συνέντευξη

Mίλησε για όλους και για όλα στο «Μουσικό Κοκτέιλ με τον Δήμο» στον Starfm 933
Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή «Μουσικό Κοκτέιλ με τον Δήμο» στον Star Fm 93.3 , και..
άνοιξε την καρδιά του σε μια αποκλειστική συνέντευξη, παρέα με τον Δήμο .
Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια που ήταν αγρότης και οδηγούσε τρακτέρ από 7 χρονών. Για την λαϊκή που πήγαινε για να πουλήσει τα προϊόντα που καλλιεργούσαν και δήλωσε ευγνώμων που μεγάλωσε σε μια ωραία οικογένεια.
Σε ερώτηση αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο μουσικό σόου ως παρουσιαστής η σαν κριτής απάντησε αρνητικά δηλώνοντας πως δεν κάνει για παρουσιαστής 100% ενώ σε θέση κριτή για να δίνει συμβουλές δεν θα μπορούσε να πάει μιας ακόμη και ο ίδιος κάνει λάθη.
Συνεχίζοντας την κουβέντα με τον Δήμο στο «Μουσικό Κοκτέιλ» είπε πως ασχολείται με την μαγειρική με τα παιδία του μερικές φορές μόνο για χαβαλέ και πως μετά το μαγείρεμα η κουζίνα είναι λες και έχει περάσει ιππικό ….
Ο Γιάννης Πλούταρχος είπε πως μέχρι και 2 χρόνια πριν έκανε body bilding. Είπε ακόμη πως δεν περίμενε όλη αυτή την αγάπη του κόσμου και μερικές φορές αναρωτιέται αν όντως την αξίζει.
Δήλωσε πώς σέβεται τον κόσμο που τον στηρίζει και τον αγαπά,ενώ τέλος είπε πως συνεχίζει με όλη την παρέα στο ΘΕΑ μιας και πήραν παράταση ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει νέα τραγούδια τα οποία θα είναι λίγο διαφορετικά .

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου