ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Αγριο τέλος για Ζαγοράκη - Λίλη

Τι ήταν αυτό που οδήγησε την Ιωάννα Λίλη να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης πριν από..
έναν μήνα και να αποφασίσει να απέχει από τον τρόπο ζωής που ακολούθησε τα τελευταία εφτά χρόνια, μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη; Καλά πληροφορημένα από τον κύκλο της άτομα εικάζουν πως ήταν η αβάσταχτη πίεση που έχει υποστεί προκειμένου να ακολουθήσει πιστά ένα αυστηρό πρόγραμμα, το οποίο της επιβλήθηκε, αλλάζοντας εντελώς τον εαυτό της και το lifestyle της. Και πως οι συχνοί, ζωηροί (και ενίοτε βίαιοι!!!) καβγάδες του ζευγαριού -με τον πιο πρόσφατο να είναι επίσης έντονος- συνέβαλαν καθοριστικά στο να φτάσει ο κόμπος στο χτένι.
Οι γείτονές τους πάντως στην όμορφη γειτονιά του Πανοράματος (οι ίδιοι που παρακολουθούσαν τους άγριους καβγάδες του ζευγαριού) έχουν εδώ και έναν μήνα να δουν την Ιωάννα να εμφανίζεται στη μεζονέτα που στέγαζε την οικογένεια. Εξάλλου ο στενός τους κύκλος ακόμη δεν ξέρει να πει μετά βεβαιότητας αν ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα γιορτάσει φέτος μόνος τα γενέθλιά του, στις 27 Οκτωβρίου, και αν η απόφαση της Ιωάννας είναι οριστική. Το γεγονός ότι έκαναν κάποιες λίγες κοινές εμφανίσεις μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ενώ η Ιωάννα είχε ήδη φύγει από τη μεζονέτα, αφήνει περιθώριο επανασύνδεσης του ζευγαριού (εκτός αν έγιναν ακριβώς για να μη διαρρεύσει ακόμα η είδηση του οριστικού τέλους).
Η αλήθεια είναι ότι πριν από τον Ζαγοράκη η Ιωάννα ήταν ένα χαρούμενο, απλό, ελαφρώς συγκρατημένο κορίτσι. Φιλόδοξο με μέτρο και πολύ όμορφο με μια θλίψη στα μάτια - για όποιον έμπαινε στον κόπο να τα κοιτάξει αποσπώντας το βλέμμα του από τις καμπύλες της… Απέφευγε να συζητήσει την «περιπέτεια» του πρώτου γάμου της και, όταν το έκανε, άφηνε αόριστα να εννοηθεί ότι ήταν λάθος απόφαση για λάθος λόγους.
Ή μήπως δεν ξέφυγε ποτέ από αυτόν τον λάθος λόγο; Η Ιωάννα ήταν ανασφαλής, παρά την ομορφιά της. Ισως γι' αυτό «έφτιαξε» το στήθος της… Το παραδέχτηκε κάποτε σε πολύ στενό κύκλο, όπου αισθανόταν άνετα. Η ίδια ανασφάλεια την κάνει πιθανώς να επιμένει να φορά τους φανερά ψεύτικους φακούς επαφής με τους οποίους φωτογραφίζεται τον τελευταίο καιρό. Μια ανασφάλεια που, όπως φαίνεται, δεν βοήθησε καθόλου ο Θοδωρής Ζαγοράκης να εξαλειφθεί...
Η Ιωάννα ξαφνικά πριν από τον γάμο -και σίγουρα έπειτα από αυτόν- κλήθηκε να αποδείξει ότι «δεν ήταν ελέφαντας». Να βαφτιστεί στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, που ο αρχηγός της Εθνικής της επέβαλλε να μπει. Από τον γάμο και μετά η Ιωάννα εξαφανίστηκε. Κλεισμένη στο Πανόραμα με ελεγχόμενες κινήσεις και πρόγραμμα αυστηρό, με ρητές απαγορεύσεις (σύμφωνα με φίλους της οικογένειας) όσον αφορά πρόσωπα και «πράσινο φως» για ελάχιστους ανθρώπους, η Λίλη έπρεπε να παίξει τον ρόλο της άψογης μητέρας, συζύγου, νοικοκυράς, κοινωνικής κυρίας του καλού κόσμου. Η ανασφάλεια, που ήταν πάντα το τελικό κριτήριο σε κρίσιμες αποφάσεις, την έπεισε πως τον ήθελε αυτόν το ρόλο. Πόσο έτοιμη όμως ήταν να πληρώνει το τίμημα για πάντα; Οι τελευταίες εξελίξεις αποδεικνύουν πως κανείς δεν μπορεί να αντέξει για πολύ τέτοια πίεση…
Μοναδικοί φίλοι του ζευγαριού όλα αυτά τα χρόνια του αποκλεισμού στα βόρεια προάστια της Θεσσαλονίκης ήταν οι γείτονές τους, Θάλεια και Γιάννης Διακογιάννης. Ο ψυχίατρος, γόνος παλιάς ιατρικής οικογένειας της πόλης, και η επίσης γιατρός σύζυγός του, με έντονη φιλανθρωπική δράση και καλλιτεχνικές ανησυχίες, ήταν το πλέον αταίριαστο ζευγάρι κολλητών για τον ποδοσφαιριστή και το πρώην μοντέλο, εκ πρώτης όψεως. Τα ετερώνυμα έλκονται όμως και η σχέση συνεχίστηκε, εδραιώθηκε και κράτησε. Κανείς όμως δεν μπορεί να δει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες της βίλας στο Πανόραμα. Και κανείς σήμερα δεν έχει απάντηση για το ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, οδηγώντας την Ιωάννα στην απόφαση να φύγει πριν από περίπου έναν μήνα από το σπίτι της.
Η έλευσή της στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες έγινε, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, για να παραβρεθεί στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης και κουμπάρας της Τζένης Τζιβεριώτης. «Οταν παντρεύεσαι βάζεις σε δεύτερη μοίρα κάποια πράγματα, επαναπροσδιορίζεις κάποια άλλα και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Για μένα η απόφασή μου ήταν να μείνω στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου» δήλωσε πρόσφατα, προσθέτοντας (για πρώτη φορά έπειτα από τόσα χρόνια) πως θα ήταν θετική σε επαγγελματικές προτάσεις που θα της επέτρεπαν να συνδυάσει τη δουλειά με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις.

Γνωριμία μέσω των μάνατζερ
Ο Χάρης Σιανίδης και ο μάνατζερ ποδοσφαιριστών Κίμων Κοκορόγιαννης ήταν οι συνδετικοί κρίκοι για τη γνωριμία του ζευγαριού, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Ιωάννα Λίλη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε τότε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα εκτός Ελλάδας και το ζευγάρι συνομιλούσε στο τηλέφωνο με τις ώρες, μέχρι που εκείνος επέστρεψε και της έκανε πρόταση γάμου μπροστά στη φίλη τους και κουμπάρα τους σήμερα, Τζένη Τζιβεριώτη. Και όλα έγιναν μέσα σε δέκα μόλις ημέρες...
Ο γάμος το 2006
Τον Νοέμβριο του 2006, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ο 35χρονος τότε Θοδωρής Ζαγοράκης (ηγέτης της εθνικής ομάδας εκείνη την εποχή και ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού ποδοσφαίρου) και η λαμπερή Ιωάννα Λίλη παντρεύτηκαν στη Λυδία Καβάλας, γενέτειρα του γαμπρού, σε έναν από τους πιο hot αλλά και πιο «αθόρυβους» γάμους της χρονιάς. Κουμπάρος ήταν ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης και το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με παρόντες ελάχιστους φίλους και με απόλυτη μυστικότητα.
Μαζί στη Θεσσαλονίκη
Το λαμπερό ζευγάρι εγκαταστάθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και η Ιωάννα Λίλη σχεδόν εξαφανίστηκε από τα κοσμικά events, ενώ πολύ σπάνια πλέον έκανε δηλώσεις και έδινε συνεντεύξεις. Η κορούλα τους γεννιέται στις αρχές του 2007 και παίρνει το όνομα της μητέρας του Θοδωρή, Μαρία  (η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στη Λυδία Καβάλας). Τον Αύγουστο του 2010 ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Ιωάννα Λίλη έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, καλωσορίζοντας στη ζωή τον γιο τους, τον οποίον βάφτισαν σχεδόν έναν χρόνο αργότερα στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης, σε γνωστό κτήμα της συμπρωτεύουσας. Λίγο αργότερα έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στις Μαλδίβες για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Οι εμφανίσεις της Ιωάννας εξακολουθούσαν να είναι σπάνιες, αλλά πάντα τραβούσαν τα φλας της δημοσιότητας. Σε αντίθεση με το παρελθόν, ωστόσο, τις τελευταίες λίγες ημέρες η Ιωάννα εμφανίστηκε ήδη δύο φορές σε τηλεοπτικούς σταθμούς, κάνοντας φανερό ότι έχει σκοπό να αλλάξει τρόπο ζωής, να βγει από την απομόνωση, να επιστρέψει δριμύτερη και να κάνει νέα καριέρα.

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΜΕΤΑΞΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου