ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Οι “απλοί πολίτες” του Ν. Χατζηνικολάου δεν είναι και τόσο απλοί

Μπορεί ο Νίκος Χατζηνικολάου να θεωρείται από την αγορά και τους χρηματοδότες του ευφυέστατος δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ωστόσο,..
στην εκπομπή του “στον ενικό” αποδεικνύεται κυρίως πονηρός.
Και εξηγούμαστε. Στα πάνελ που έχει διαμορφώσει μέχρι στιγμής, δήθεν με εκπροσώπους – δείγματα από την πολιτική και κοινωνική “ανθρωπογεωγραφία” των πολιτών, αντί για καθημερινούς ανθρώπους που “πλασάρει” ότι καλεί στο στούντιο, πρόκειται για ψαγμένους πολιτευτές διαφόρων παρατάξεων, για συνδικαλιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για ενεργούς ακτιβιστές της γειτονιάς και του κλάδου τους.
Φροντίζει δε απέναντί του ο πολιτικός να έχει τους πολιτικούς του αντιπάλους, τους γαλάζιους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και τους “κόκκινους” ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάνας.
Ετσι ο Νίκος Σοφιανός, ο οποίος ρώτησε μεν ως ένας απλός επιχειρηματίας, ωστόσο «κατέβηκε» στο Επιμελητήριο με τη ΝΔ και ήταν ένας… παρά τρίχα υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.
Υποψήφιος με τη Δράση του Στέφανου Μάνου στην Αιτωλοακαρνανία ήταν και ο «απλός οικονομικός σύμβουλος» Κώστας Λυμπουρίδης. Και το popolo παρακολουθούσε πόσο καλά τα έλεγε ο απλός πολίτης, αλλά τελικά πολύ απλά, δεν ήταν και τόσο απλός.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου