ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Πάγκαλος:”αυτοί που κατέκλεβαν το κράτος τώρα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ”!!!

Το γεγονός ότι έχει τεράστιο θράσος ο Θ. Πάγκαλος το ξέραμε εδώ και χρόνια. Αλλά και η θρασύτητα έχει τα όριά της. Και στην περίπτωση του Πάγκαλου δεν υπάρχει μέτρο..
Μιλώντας στο Mega ο κ. «μαζί τα φάγαμε» είπε για τους συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ ότι “αυτοί που κατέκλεβαν το κράτος τώρα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ“. Κι εμείς μαζί του σχετικά με τους κλέφτες συνδικαλιστές αλλά έχουμε μια απορία για το θράσος του: Τον πείραξε που όλα αυτά τα λαμόγια πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον πείραζε τόσο καιρό που ήταν στο ΠΑΣΟΚ κι έκλεβαν το κράτος; Και αυτός, κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ γιατί τους έβλεπε να κλέβουν και δεν έκανε τίποτε; Ή μήπως τους πριμοδοτούσε κι αυτός γιατί έτσι έστησε την εξουσία του το ΠΑΣΟΚ; Ο τίμιος κ. Πάγκαλος που λέει ότι μαζί τα φάγαμε γιατί δεν σταματούσε αυτόν το δεσμό κράτους και συνδικαλιστών; Και τον πειράζει που πάνε στο… νέο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ; Τι θα έκαναν κι αυτοί οι κακόμοιροι; Που θα στεγάζονταν τώρα που το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει;
Μάλιστα έστειλε και το μήνυμά του για το πρώην κόμμα του.  «Αν το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέξει ευρωβουλευτή, τότε θα τεθεί θέμα διάλυσής του» τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος πρότεινε κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις Ευρωεκλογές. Εκτός τόπου και χρόνου δηλαδή. Να «μολυνθεί» η ΝΔ με το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ για να γίνει το χατίρι του Πάγκαλου.  Εξήγησε ότι τα δύο κόμματα πρέπει να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο και μήνυμα «ναι στην Ευρώπη» προκειμένου να υπάρξει απάντηση στην ιδεολογία των ναζιστών και των αναρχοαριστερών.
Έτσι θα αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο δηλαδή των άκρων. Να γίνουμε όλοι μαλλιά κουβάρια;

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου