ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Με τιμή πώλησης σοκ, μια Ferrari GTO του ‘63 έγινε το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Τα ρεκόρ είναι για να καταρρίπτονται. Οι τιμές στα σπάνια κλασικά αυτοκίνητα ακολουθούν μια ανιούσα που δεν έχει σταματημό,..
ανεξαρτήτως αν η οικονομία της χώρας στην οποία πετυχαίνονται χειμάζεται από την κρίση η όχι.

Η Ferrari GTO που κατέγραψε τη νέα τιμή-ρεκόρ είναι ένα πρώην αγωνιστικό αυτοκίνητο από τη συλλογή του Paul Pappalardo, παρόμοιο με το αυτοκίνητο της φωτογραφίας. Άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ ο Pappalardo απέφυγε να κάνει δηλώσεις όταν ρωτήθηκε σχετικά από το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.

Η φρενίτιδα με την οποία ανεβαίνει η τιμή των Ferrari 250 GTO στο χρηματιστήριο των κλασικών αυτοκινήτων φαίνεται να μην έχει τελειωμό.Η Ferrari 250 GTO του 1963 πουλήθηκε για 38.200.000 ευρώ, συνεχίζοντας την παράδοση που θέλει αυτό το μοντέλο να φιγουράρει για χρόνια στην ακριβότερη θέση.

Η νέα κάτοχος του τίτλου αποτελεί συνέχεια μιας παράδοσης όπου διάφορες GTO πέρασαν από αυτή την επίζηλη θέση. Πριν από ένα χρόνο, τον τίτλο του πιο ακριβού αυτοκινήτου πήρε μια Ferrari 250 GTO του 1962 που πουλήθηκε έναντι €25,7 εκατ., που με τη σειρά της είχε πάρει το τίτλο από μια άλλη GTO του 1962 που πουλήθηκε για €21,1 εκατ. Πριν από αυτές, τον τίτλο κατείχε μια Ferrari 250 Testa Rossa του 1957 που είχε πουληθεί έναντι €12 εκατ. σε δημοπρασία στο Pebble Beach. Σφήνα ανάμεσά τους, αν και πρόκειται για καθαρόαιμο αγωνιστικό καθότι F1, είχε μπει φέτος η Mercedes W196R του 1954 και του Juan Manuel Fangio έναντι 22.830.000 ευρώ.



Bloomberg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου