ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : PHOTO-ΣΟΚ! Οδηγός σκοτώθηκε σε τροχαίο και τον άφησαν στο δρόμο επι μια ώρα για παραδειγματισμό

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

PHOTO-ΣΟΚ! Οδηγός σκοτώθηκε σε τροχαίο και τον άφησαν στο δρόμο επι μια ώρα για παραδειγματισμό

Tο άψυχο σώμα ενός κινέζου οδηγού που σκοτώθηκε σε ένα τρομακτικό τροχαίο αφέθηκε στο δρόμο επί μία ώρα ως προειδοποίηση για τους άλλους..
οδηγούς.
Ο 28χρονος Tao Lung σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο.
Τόσο ο ίδιος όσο και το αυτοκίνητο που αποπειράθηκε να προσπεράσει έτρεχαν με 240 χιλιόμετρα σε ένα περιφερειακό δρόμο όταν ένα τρίτο αυτοκίνητο βγήκε από ένα γκαράζ σπιτιού, και δεν πρόλαβαν να φρενάρουν.

Ο 28χρονος προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να σκιστεί η οροφή της τζάγκουαρ που οδηγούσε και να εκτοξευθεί εκτός του οχήματός του και να παρασυρθεί από το όχημα που ήθελε να προσπεράσει.
Οι κάτοικοι λένε πως κάθε μέρα οδηγοί έκανα “ράλι” στους δρόμους και έτρεχαν ανεξέλεγκτα και ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει κάποιο τροχαίο.
“Επειδή οι οδηγοί εδώ που τρέχουν είναι πλούσιοι, η αστυνομία δεν τους ενοχλεί”, λένε οι κάτοικοι.
“Με το να αφήσει η αστυνομία εκτεθειμένο το άψυχο σώμα του οδηγού επί μία ώρα, ήθελε να περάσει ένα μήνυμα σε αυτούς που τρέχουν και θεωρούν πως δεν θα πάθουν τίποτα”, είπαν κάτοικοι.

Aniwthoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου