Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Σπαραγμός στην κηδεία της 17χρονης Αναστασίας - Κλειστά όλα τα σχολεία της πόλης!Μια πρωτοφανής λαοθάλασσα έδωσε το παρών πριν λίγο στην κηδεία της αδικοχαμένης Αναστασίας Κονταρή που εξέπνευσε χτες μετά από σύντομη περιπέτεια που.. προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα.

Ήταν όλοι εκεί. Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, κόσμος από το Αιτωλικό, το Μεσολόγγι, τις Οινιάδες κ.α. την συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία με ένα πελώριο «γιατί» να κυριαρχεί στις σκέψεις τους. Οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων ήταν όλοι εκεί και από χτες, μετά το άκουσμα της είδησης, δεν έγιναν μαθήματα. Σήμερα το πρωί στην πόλη του Αιτωλικού επικρατούσε απόλυτη ηρεμία. Κανείς δεν είχε διάθεση για κουβέντες, όλοι ήταν πικραμένοι με τον άδικο και αδόκητο χαμό.


Η γλυκιά Αναστασία έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων, αποτελώντας ένα ακόμη θύμα της ασφάλτου. Η οικογένειά της χρειάζεται πολύ κουράγιο για να επωμιστεί το τεράστιο βάρος της απώλειας. Μακάρι να είναι το τελευταίο θύμα τροχαίου. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στο δρόμο.

Καλό ταξίδι να έχεις και καλό παράδεισο.

Και δύναμη στην χτυπημένη οικογένειά της.

 
aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου