ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η Ντόρα θέλει πάλι τον Κουβέλη στην κυβέρνηση!!!

Φαίνεται ότι τα καλοκαιρινά γεύματα της οικογένειας Μητσοτάκη, που γράφαμε χθες, πήγαν πολύ καλά και ο ομοτράπεζος..
κυρ Φώτης Κουβέλης έμεινε πολύ ευχαριστημένος. Άλλωστε, έχουν παράδοση στην Αγία Οικογένεια, θυμηθείτε τα γιουβαρλάκια της Μαρίκας εκείνο το «βρόμικο ’89».
Έτσι, λοιπόν, η «στρατηγική συμμαχία» που φαίνεται ότι έχει κλείσει μεταξύ της Οικογένειας και του αριστερού μορφώματος του κ. Κουβέλη, για αλλαγή πρωθυπουργού απο αυτήν την Βουλή, έπρεπε να βρει την έκφρασή της. Μιλώντας στον Real FM το πρωί η Ντόρα η Εξερευνήτρια δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να πάρει μια πολιτική πρωτοβουλία, καλώντας τη ΔΗΜΑΡ σε μια συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας. Η κυβέρνηση αυτή χρειάζεται μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να μην μπορεί ο κάθε βουλευτής να απειλεί ότι θα ρίξει την κυβέρνηση. Καλό είναι να έχουμε πλειοψηφίες μεγαλύτερες».
Και συνέχισε: «Θα είναι ανεπίτρεπτο αν όλη αυτή η προσπάθεια μας οδηγήσει στο να βουλιάξουμε στο λιμάνι. Είναι η ώρα ο κάθε ένας από μας, να δώσουμε τα πάντα για να την σώσουμε. Η ΔΗΜΑΡ έχει αποδείξει ότι σε δύσκολες στιγμές ότι είναι διατεθειμένη να σηκώσει ένα πολιτικό κόστος. Αν θέλεις βρίσκεις πεδίο συνεννόησης. Εμείς θέλουμε».
Με απλά λόγια η κ. Μπακογιάννη καλεί τον Σαμαρά να παρακαλέσει τον κ. Κουβέλη που έφυγε πριν από τέσσερις μήνες μόνος του, να επιστρέψει στην κυβέρνηση. Πώς; Βάζοντας τους δικούς του όρους; Μήπως για παράδειγμα να απαιτήσει ο κ. Κουβέλης την αποχώρηση του Σαμαρά από την πρωθυπουργία; Τι σκέφτεται άραγε η κ. Μπακογιάννη όταν καλεί επίσημα τον κυρ Φώτη να παίξει το ρόλο του… σωτήρα της κυβέρνησης;
Μήπως θα έβλεπε η ίδια «αναβάθμιση» του ρόλου της στο πολιτικό σκηνικό; Διότι, απ’ όσο την είδαμε τις προάλλες στη Βουλή, μόνο για πολιτικό καφενείο κάνει με αιχμές, ίντριγκες και παρασκήνιο με «κολλητούς» βουλευτές και δημοσιογράφους.
Από την άλλη, μήπως ξεχνά ότι παρ’ ολίγο να καταρρεύσει η κυβέρνηση τον Ιούνιο επειδή ο κυρ Φώτης είδε το φως το αληθινό στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ; Αφού ψήφισε μια σειρά από κρίσιμα και καυτά νομοσχέδια αποφάσισε να φύγει από την κυβέρνηση για την ΕΡΤ; Και τώρα τι άλλαξε δηλαδή και πρέπει να τον ξανακαλέσουμε πίσω τον σωτήρα; Επειδή το θέλει η Ντόρα;
Ή μήπως ξεχνάμε όλοι ότι πρώτος ο κ. Κουβέλης μίλησε για άλλη κυβέρνηση χωρίς εκλογές, προφανώς με κοινοβουλευτική εκτροπή;
Φαίνεται ότι η Ντόρα ετοιμάζεται πυρετωδώς να πάρει τη ρεβάνς, αλλά λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο. Η πλάκα είναι ότι προσπαθεί να διδάξει και πολιτικό ήθος λέγοντας: «Εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς μιλούσαμε για το Ελ Πάσο. Δεν είναι επίπεδο αυτό. Εγώ δεν ήμουν μαθημένη σε ένα τέτοιο επίπεδο Βουλής. Η κοινωνία περιμένει από μας να σοβαρευτούμε».
Ήταν άμαθη από τέτοιο επίπεδο η «πριγκίπισσα» της Οικογένειας, αλλά πάντα σκέφτεται τον κόσμο, την κοινωνία. Να δείτε που σε λίγο θα μας κάνει μαθήματα ηθικής και ήθους.
Τι άλλο θα δούμε…
Φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η πρόταση της Ντόρας υποβάλλεται δυο ημέρες μετά την αποτυχία της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου