ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αιφνίδια αποχώρηση Κουβουτσάκη από ΔΟΛ

Πάρτυ κάνουν αυτήν την ώρα οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ μετά την αιφνίδια παραίτηση Π.Κουβουτσάκη, ο οποίος εκτελούσε χρέη συμβούλου στη διοίκηση,..
και είχε εισηγηθεί το σχέδιο συρρίκνωσης, περικοπών και απολύσεων. Ο γκαλερίστας Π.Κουβουτσάκης φέρεται δυσαρεστημένος με την οικογένεια Ψυχάρη επειδή δεν έγινε άμεσα δεκτή η πρότασή του για απομάκρυνση μιας 20άδας εργαζομένων, η πλειονότητά των οποίων δημοσιογράφοι.
«Αποκάλυψη τώρα» για τις απολύσεις στον ΔΟΛ
Από τα τμήματα του ατελιέ και των τεχνικών έγινε η επανεκκίνηση του κύκλου των απολύσεων στον ΔΟΛ. Mέχρι καιχθες είχαν ειδοποιηθεί να «περάσουν από το λογιστήριο» 4 εργαζόμενοι από τα «Νέα» και το «Βήμα». Σήμερα θα συνεχιστούν οι απολύσεις στο εμπορικό τμήμα (marketing) και στους προγραμματιστές (τεχνική υπηρεσία). Στη συνέχεια και από Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν άλλες 25 απολύσεις από το newsroom. Στόχος να ολοκληρωθεί ο κύκλος των απολύσεων που θα κορυφωθεί με 70-100 απομακρύνσεις ανάλογα με την οικονομία κλίμακας που θα παραχθεί.
Πάντως σήμερα άρχισε από την οικονομική υπηρεσία η τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων (καταβολή κυριακάτικων, σαββατιάτικων και επιδομάτων). Αιτία είναι ότι ξεκίνησε ο κύκλος της κατάθεσης αγωγών από δημοσιογράφους που αποχώρησαν προ δύο μηνών στο πλαίσιο του προγράμματος της υποτιθέμενης (αναγκαστικής) εθελουσίας εξόδου, με τη διοίκηση να μην έχει ακόμη τηρήσει τις υποσχέσεις της για τα extra bonus που θα κατέθετε, πέραν της νόμιμης αποζημίωσης.

Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου