ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Χαμός στο διαδίκτυο με ένα σκίτσο για την Ζωή και την Ραχήλ

Χαμός στα σόσιαλ μίντια με αυτό το σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου με αποτέλεσμα..
ο ΣΥΡΙΖΑ να αναγκαστεί  να βγάλει ανακοίνωση:
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων:
Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα» ακουμπά τη σεξιστική χυδαιότητα, τη σπέκουλα και τη λάσπη. Από το εμετικό σκίτσο για τις κυρίες Κωνσταντοπούλου και Μακρή, ως το ρεπορτάζ που εμφανίζει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας: «αλλιώς μιλάμε στο εξωτερικό, αλλιώς σε μια συγκέντρωση», η εφημερίδα ξεπερνά κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
 Στον εκτενή χώρο που αφιερώνει στον ΣΥΡΙΖΑ, επιμελώς παραλείπει τις επίσημες ανακοινώσεις του, και βεβαίως τις χτεσινές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κ. Λαφαζάνη, στον «Βήμα Fm», όπου αναφέρεται στις πάγιες θέσεις του κόμματος για την ευρωζώνη, τις οποίες και ανέπτυξε ο κ. Τσίπρας και στην ομιλία του στο συνέδριο που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Όστιν, στο Τέξας και μπλα μπλα μπλα

Antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Σας πειραξε η Σάτυρα; Είδατε τί ωραία είναι, υποκριτές; Είδατε οτι, οταν θίγουν την Προσωπικότητα σας, γίνεστε ”ως λέων ωρυόμενος περιπατεί ζητών τίνα καταπίη” (Α΄ Πετρ. 5,8)- ενώ, όταν περιπαίζεται τα ΙΕΡΑ του άλλου- δημιουργείτε μια ΔΙΚΗ ΣΑΣ Δημοκρατία, που ”ανεχεται βρε αδερφε”, σιγά, δεν έγινε και τίποτε!
    Oταν μαζευόσασταν εξω απο το Χυτηριο και ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΣΑΣΤΑΝ τις ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ κατα του Χριστού,(ξέρετε…” Εμπρός ,Λαέ,μη σκύβεις το κεφάλι,κτλ…) τότε ”Η Σάτυρα δεν είχε όρια”, τώρα προσβάλθηκαν οι Αναρχοκουλτουριάρηδες,που τα μετρούν ολα με 2 μέτρα και 2 σταθμά (και γιαυτό διαφωνούν σε ΟΛΑ ακόμη και μεταξύ τους!) Μα, αν ”Η Σάτυρα δεν έχει όρια”, τότε και μια σφαίρα καρφωμένη στο μέτωπο του σατυριζομενου είναι αποδεκτή (?)
    Όταν έγινε το θέμα με το Κοράνιο επίσης,που καποιος Αστυνόμος εσκισε ενα ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ (Τα αντίγραφα απαγορεύονται απο τη Σαρία), ΕΠΙΣΗΣ, εισασταν … ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ!!! Βρε, τι κάνει ο Χριστός- τελικά, είναι ο Μόνος που θέλουν και μπορούν να βρίζουν ΟΛΟΙ- ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΑΦΟΒΑ!
    Αλλιώς, πως τώρα θες ”Σεβασμό” και την δική σου Ελευθερία- όταν ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ τα πιστεύω, τα ιδανικά και τις αξίες του άλλου;
    Όπως εστρωσες θα κοιμηθείς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή