ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Τα προφυλακτικά του Μπιλ Γκέιτς -Δίνει ένα εκατ. ευρώ για μεγαλύτερη απόλαυση στο σeξ

Η τεχνολογία είναι το μεγάλο πάθος του, αλλά ο Μπιλ Γκέιτς δεν ξεχνά τα άλλα, πιο συνηθισμένα. Οπως για παράδειγμα το σeξ...
Για αυτό θα διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ για τα προφυλακτικά της επόμενης γενιάς, τα οποία θα ενισχύουν την απόλαυση και κατά συνέπεια θα είναι ευρείας αποδοχής και έτσι θα προωθηθεί το ασφαλές σeξ.

Το Μάρτιο, το ίδρυμα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο προκήρυξε διαγωνισμό, ζητώντας από ερευνητές να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για προφυλακτικά από μη συμβατικά υλικά. Οι δέκα νικητές ανακοινώθηκαν και θα μοιραστούν το 1 εκατ. ευρώ για να αναπτύξουν τις εμπνεύσεις τους.

Κάποιοι επιστήμονες προσπαθούν να ενισχύσουν την απόλαυση χρησιμοποιώντας υλικά όπως πολυαιθυλένιο και πολυμερές πολυουρεθάνης.

Η πιο εντυπωσιακή ιδέα όμως- από τις 812 που κατατέθηκαν- ήρθε από ένα εργαστήριο στο Σαν Ντιέγκο, που θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους 100.000 δολάρια για να φτιάξουν προφυλακτικά από κολλαγόνο το οποίο προέρχεται από τένοντα αγελάδας. Σύμφωνα με τους ίδιους, όπως αναφέρει το Time, αυτό πλησιάζει περισσότερο από κάθε τι την πραγματική αίσθηση του δέρματος και άρα είναι εγγυημένη η απόλαυση.

arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου