ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη για τον θάνατο του Στεργίου Βρέντζιου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2013, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης..
εξέφρασε στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου Γρεβενών Στεργίου Βρέντζιου τα θερμά του συλλυπητήρια αναφέροντας τα εξής:

«Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από κοντά μας ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών Στέργιος Βρέντζιος ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της μεταπολίτευσης. Διετέλεσε Δήμαρχος την τετραετία 1975-1979.

Ο Στέργιος Βρέντζιος διακρίθηκε για το ήθος του, την αγάπη του για την πόλη των Γρεβενών, την ευρυμάθειά του και την οξυδέρκειά του.

Την αγάπη του για τον τόπο μας την απέδειξε όχι μόνο ως Δήμαρχος αλλά και ως Εκπαιδευτικός, ενώ η παρουσία του στο κοινωνικό γίγνεσθαι υπήρξε εποικοδομητική. Όλοι μας θα τον θυμόμαστε με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Σε ένδειξη τιμής και μνήμης του προτείνω από τη σχολική επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών να διατεθεί το ποσό των 300,00 € στα σχολεία της Β/θμιας Εκπαίδευσης, ώστε σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Γρεβενών να βοηθηθούν μαθητές που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σε επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τεθεί το θέμα της Ονοματοδοσίας οδού Στεργίου Βρέντζιου επί της επεκτάσεως του Σχεδίου Πόλεως.

Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου