Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ..


 

Ποιος μ@λάκ@ς θα έδινε 36.000 ευρώ για να αγοράσει αυτό το ηλεκτρικό κουβαδάκι της BMW που έχει αυτονομία μόλις 120 χλμ και μετά..
ψάχνεις μπρίζα και μάλιστα σε μία χώρα πτωχευμένη και τριτοκοσμική χωρίς μπρίζες; Και όμως ακόμα δεν έφτασε στην Ελλάδα η νέα γερμανική μαλακία της Μέρκελ και οι εγχώριοι μαλάκες που το παρήγγειλαν ξεπερνούν τους 90!!!!

Και το ερώτημα είναι το εξής.

Για ποιο λόγο να θέλεις ένα ηλεκτρικό αμάξι που υποτίθεται πως το αγοράζεις για να μη καίει ακριβό καύσιμο, συνεπώς για οικονομία στην τσέπη σου, αλλά ταυτοχρόνως το πληρώνεις και 36.000 ευρώ και άρα είσαι πλούσιος οπότε δεν σε ενδιαφέρει και το κόστος των καυσίμων;

Η απάντηση δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μία. Μαλάκες...

Θα μου πεις, μπορεί να το θέλει κάποιος γκαντζετάκιας αλλά και πάλι δεν αλλάζει η απάντηση μιας και οι γκαντζετάκηδες είναι επίσης οι κατεξοχήν μαλάκες.

Πχ το να αγοράζεις κάθε μήνα και το νέο κινητό των 500ων ευρώ που σκάει μύτη στην αγορά, μόνο μαλακία μπορεί να χαρακτηριστεί και δεν μιλάμε πάντα για πλούσιους. Ξέρω άτομα με 600 ευρώ μισθό να αγοράζουν κάθε μήνα κινητά των 300ων και 400ων ευρώ....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ μη το ξεχνάτε αυτό...


ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου