ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΣOK: Γι αυτό ο γιος σκότωσε τον πατέρα χθες στο Τύρναβο...


Ο 43χρονος είναι πατέρας δύο παιδιών και πέρυσι έκλεισε το μαγαζί του λόγω οικονομικών δυσκολιών..

- Σύμφωνα με την αστυνομία από τότε που έμεινε άνεργος έγινε οξύθυμος και οι καυγάδες ήταν καθημερινοί
- Ο φερόμενος ως δράστης εξοργίστηκε όταν έμαθε πως ο πατέρας του θα δάνειζε χρήματα στην αδελφή του
- Ο 43χρονο άντρας δεν έχει ομολογήσει αλλά η σύζυγός του δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο
Ο άνεργος γιος σκότωσε τον πατέρα του γιατί θα έδινε χρήματα στην αδερφή του. Αυτή φαίνεται, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, να είναι αιτία της άγριας δολοφονίας 77χρονου στον Τύρναβο Λάρισας, με δράστη τον 43χρονο γιο του.
Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή των παλαιών Σφαγείων της πόλης, με τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και το στήθος. Αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για «εκτέλεση» του θύματος, με τον δράστη να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον 77χρονο.
Οι αξιωματικοί του τμήματος Ασφάλειας Λάρισας άρχισαν άμεσα να λαμβάνουν καταθέσεις από τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος προκειμένου να διαπιστώσουν τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας.
Μερικές ώρες αργότερα διαπίστωσαν την θλιβερή οικογενειακή ιστορία και την ασήμαντη αφορμή που υποστηρίζουν πως οδήγησε στο άγριο έγκλημα.
Ο 43χρονος γιος του θύματος, πατέρα δύο παιδιών, μιας 16χρονης και ενός 13χρονου αγοριού, πριν από ένα χρόνο έκλεισε το κατάστημα ηλεκτρονικών που διατηρούσε, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.
Μοναδικά εισοδήματα ο μισθός της συζύγου του που εργάζεται στον ΟΑΕΔ, τα νοίκια δύο σπιτιών που του είχε γράψει ο πατέρα του και η σύνταξη του ηλικιωμένου άνδρα. Από τότε, όπως αναφέρουν αστυνομικές πληροφορίες, έγινε οξύθυμος, με καθημερινούς καυγάδες ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, χωρίς σοβαρές αφορμές.
Έμενε στον πάνω όροφο της διώροφης μονοκατοικίας, και στον κάτω ο 77χρονος πατέρας του και η μητέρα του. Η αδερφή του έμενε στη Λάρισα.
Είχαν να μιλήσουν περίπου... 30 χρόνια.
Αφορμή αυτής της οικογενειακής απομάκρυνσης το γεγονός ότι η 51χρονη αδερφή του
είχε εκφράσει αντιρρήσεις για τον γάμο με την γυναίκα του, επειδή ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερή του.
Η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, εξελίχθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο 43χρονος έμαθε πως ο 77χρονος πατέρας του θα έδινε 10.000 ευρώ στην αδερφή του. Ο ηλικιωμένος αισθανόταν τύψεις για αυτή την απομάκρυνση της κόρης του. Ξέσπασε ένας ακόμη οικογενειακός καυγάς.
Κάποια στιγμή ο 43χρονος ανέβηκε στο σπίτι και επανήλθε κρατώντας στα χέρια του ένα κυνηγετικό όπλο SAIGA 410, με την όψη καλάσνικοφ, σαν και αυτό που τις τελευταίες ημέρες εντοπίζεται σε φωτογραφίες να το κρατά ο βουλευτής του πολιτικού μορφώματος Ηλίας Κασιδιάρης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 43χρονος απείλησε τον πατέρα του. Συνεχίστηκε με μεγαλύτερη σφοδρότητα η λεκτική αντιπαράθεση και όταν ο ηλικιωμένος βγήκε από την πόρτα, ο γιος του τον πυροβόλησε δύο φορές στο στήθος και το κεφάλι, με μονόβολα κυνηγετικά φυσίγγια.
Μετά από πολύωρη ανάκριση ο φερόμενος δράστης δεν ομολόγησε την πράξη του.
Οι αστυνομικοί έχουν λάβει κατάθεση από την κόρη του θύματος η οποία επιβεβαίωσε την επιθυμία του πατέρα της να της δώσει 10.000 ευρώ, η οποία εκφράστηκε τηλεφωνικά, αρκετές φορές, τις τελευταίες 4-5 ημέρες.
Το τηλέφωνο στην διώροφη μονοκατοικία ήταν «ντούμπλεξ» και οι αστυνομικοί εικάζουν πως ο γιος του θύματος και φερόμενος δράστης άκουσε αυτή την επιθυμία του πατέρα του να δώσει χρήματα στην κόρη του. Η σύζυγος του φερόμενου δράστη αναφέρει στους αστυνομικούς πως αν ο άνδρας της είχε ακούσει αυτή την συνομιλία του πατέρα του θα μπορούσε να είχε φθάσει έως το έγκλημα.
Οι αστυνομικοί διαπιστώνουν ότι το θύμα βρέθηκε νεκρό μόλις 1 μέτρο από την είσοδο του σπιτιού, δεχόμενο τα πυρά από μέσα προς τα έξω. Η κόρη του φερόμενου δράστη είδε τον πατέρα της να ανεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού κρατώντας το όπλο στα χέρια του.
Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει τους κάλυκες από τις μοιραίες βολίδες, και δεν έχουν την δυνατότητα ταυτοποίησης του όπλου. Έχουν την βολίδα που έπληξε τον 77χρονο, ωστόσο σε λειόκανα κυνηγετικά δεν είναι δυνατή η ταυτοποίησή του αν δεν υπάρχει ο κάλυκας. Παρόλα αυτά με τα παραπάνω στοιχεία και καταθέσεις, σε συνεννόηση με την Εισαγγελία, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 43χρονου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
 

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου