ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Πάνε οι εποχές που το συγκρότημα ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις


Κάποτε λέγαμε ότι το Συγκρότημα (ένα είναι αυτό) ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις όποτε ήθελε. Τότε βέβαια υπήρχε η ισχυρή προσωπικότητα του Χρήστου Λαμπράκη..

Εδώ και μερικά χρόνια ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Ψυχάρη (ή ΔΟΨ) δεν μπορεί να πείσει ούτε για τη δύναμη του, ούτε για την εγκυρότητά του και πολύ περισσότερο, ούτε και για τις προβλέψεις που κάνει κατά καιρούς.
Παλιότερα είχε ποντάρει όλα του… τα λεφτά στον Σημίτη και αυτός εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ και έδωσε την καυτή πατάτα στον Γ. Παπανδρέου. Πόνταρε στον γιο του Αντρέα και τον σάρωσε το 2004 ο Καραμανλής.
Έδωσε τα ρέστα του στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και στήριξε όσο κανείς άλλος τον Βενιζέλο και βγήκε αρχηγός ο Γ. Παπανδρέου.
Μέχρι και αγιαστούρα στην Ντόρα έκανε αλλά την κατάπιε ο Σαμαράς που για τον ΔΟΛ απλά δεν υπήρχε, άλλο που τον ανακάλυψε αργότερα.
Θα θυμάστε με πόση εγκυρότητα προσέγγισε την… επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα που δεν έγινε ποτέ.
Έτσι και χθες, με κύριο άρθρο του ο Σταύρος Ψυχάρης προβλέπει ότι δεν θα έχουμε εκλογές την Άνοιξη. Ο κ. Ψυχάρης διατυπώνει την εκτίμηση ότι οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές θα αποτραπούν, επειδή δεν τις θέλουν ούτε ο Αντώνης Σαμαράς και οι Ευρωπαίοι εταίροι, αλλά ούτε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αντώνης Σαμαράς ευελπιστεί σε βελτίωση του πολιτικού κλίματος για την κυβέρνησή του, οι Ευρωπαίοι ανησυχούν για το ενδεχόμενο μιας πολιτικής αλλαγής που δεν θα μπορούν να ελέγξουν, ενώ ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να αυξήσει κι άλλο τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να διεκδικήσει η Κουμουνδούρου τις όποιες πιθανότητες έχει για την επίτευξη αυτοδυναμίας στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Θα έχει… έγκυρες όπως πάντα πηγές ο κ. Ψυχάρης για να αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο ή μήπως διά της πλαγίας μας λέει ότι δεν πρέπει να γίνουν εκλογές γιατί δεν συμφέρει κάτι τέτοιο την χρεοκοπημένη του εταιρεία; Ή μήπως πιστεύει ότι προσφέρει «υπηρεσίες» στον Σαμαρά γράφοντας ότι δεν θα γίνουν εκλογές;

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου