ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ο Μπακογιάννης, το εξώγαμο με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας & τα ασφαλιστικά μέτρα!

mpakogiannis-kwstas-dimarxos-660
Μια περίεργη δικαστική ιστορία εκτυλίσσεται με πρωταγωνιστές τον Κώστα Μπακογιάννη και την μητέρα ενός 11μηνου κοριτσιού..
(λέγεται πως η γοητευτική κυρία προέρχεται από τους κόλπους του κόμματος της Λ.Συγγρού) που φέρεται να απέκτησε ο δήμαρχος Καρπενησίου εκτός γάμου!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Press-gr, την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιανουαρίου πρόκειται να συζητηθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του (δημάρχου Καρπενησίου) Κώστα Μπακογιάννη.
Η αίτηση έχει κατατεθεί από την μητέρα ενός 11μηνου κοριτσιού, το οποίο φέρεται να έχει αποκτήσει ο κ. Μπακογιάννης εκτός γάμου και έχει μεν αναγνωρίσει αλλά υπάρχει θέμα με την διατροφή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει στο ύψος της διατροφής καθώς ο κ. Μπακογιάννης επικαλούμενος τις χαμηλές αποδοχές που έχει ως δήμαρχος δέχεται να δίνει μόνο ένα μικρό ποσό μηνιαίως.
Η πλευρά της μητέρας όμως, στο κείμενο της αίτησης, φέρεται ότι προσάπτει και γενικότερη αδιαφορία του Κώστα Μπακογιάννη απέναντι στο παιδί από την ημερομηνία της γέννησής του.
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η πλευρά της μητέρας, με την αίτηση της, στρέφεται και κατά της μητέρας του κ. Μπακογιάννη, της Ντόρας Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ως γιαγιά έχει την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρει για τη διατροφή και τα έξοδα ανατροφής του παιδιού.
Είναι προφανές ότι αυτή είναι η αρχή μιας έντονης δικαστικής διαμάχης (καθώς αναμένεται να ακολουθήσει η συζήτηση της κύριας αγωγής) που δεν περιορίζεται σε ένα αυστηρό “οικογενειακό” θέμα λόγω του δημόσιου ρόλου που έχουν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Και αυτό δεν αφορά μόνο την πλευρά του κ. Μπακογιάννη αλλά και την άλλη καθώς οι πληροφορίες υποστηρίζουν ότι η μητέρα είναι και αυτή πολιτικό πρόσωπο: Θήτευσε σύμβουλος της κ. Μπακογιάννη στο υπουργείο Εξωτερικών και στη συνέχεια ήταν στέλεχος και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και κάποιοι λένε πως εργάζεται στα γραφεία της Ν.Δ.
Τέλος πρέπει να επισημάνουμε ,πως σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν προκύπτει ότι ο Κώστας Μπακογιάννης έχει πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του Κάλλια Καμπουρίδου με την οποία είναι παντρεμένος από τoν Ιούλιο του 2006 και έχουν δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου