ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τίτλοι τέλους για τους Ομπάμα;

 
Πριν λίγες ώρες γιόρτασε το Προεδρικό ζεύγος τα πεντηκοστά γενέθλια της Μισέλ Ομπάμα αλλά χωρίς τις αναμενόμενες τυμπανοκρουσίες…


Το email που προσκάλεσε τους τυχερούς να παρευρεθούν, προειδοποιούσε ότι πρέπει να φάνε πιο πριν, καθότι το πάρτι στο οποίο θα τραγουδήσουν οι Beyonce και JayZ θα είναι πιο πολύ “Πυρετός το Σαββατόβραδο” παρά καθιστό βαρετό γκαλά.

Και είναι μια ευκαιρία για το ζευγάρι να διασκεδάσει καθώς μετά την κηδεία του Μαντέλα και τα selfies του Προέδρου με τη Δανέζα Πρωθυπουργό, η σχέση τους περνάει κρίση.

Η εφημερίδα «National Enquirer» αποκαλύπτει με ρεπορτάζ της ότι ο εικοσιένα ετών γάμος έχει διαλυθεί μετά από μια σειρά καυγάδων, που ξεκίνησαν από την κηδεία του Μαντέλα και έκαναν την Μισέλ να αρχίσει να ψάχνει για απιστίες, ανακαλύπτοντας ότι οι Μυστικές Υπηρεσίες «κάλυπταν» τον Πρόεδρο όταν ξεπόρτιζε.

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει σχολιάσει ως τώρα, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μισέλ θα παραμείνει τυπικά ως σύζυγος του Προέδρου μέχρι το τέλος της θητείας του, όπου και θα ζητήσει διαζύγιο, για να παραμείνει στην Washington με τα παιδιά, ενώ ο Ομπάμα θα επιστρέψει στην Χαβάη.

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι το ζευγάρι κοιμάται χωριστά και ότι κάθε προσπάθεια του Προέδρου να τα βρούνε έχει πέσει στο κενό, δείγμα η επιστροφή του από τις διακοπές στη Χαβάη με τις κόρες του, ενώ η Μισέλ παρέμεινε μόνη εκεί.

Η εφημερίδα έχει παράδοση στο να ανακαλύπτει σκάνδαλα τα οποία στην αρχή φαίνονται απίθανα καθώς ήταν εκείνη που αποκάλυψε το νόθο παιδί του γερουσιαστή John Edwards πριν κάποια χρόνια.

Και ένα δείγμα ότι αυτή η ιστορία μπορεί να είναι αληθινή, ισχυρίζεται το ρεπορτάζ είναι πως ο Λευκός Οίκος, έσπευσε να δικαιολογήσει την παραμονή της Μισέλ στη Χαβάη (που έμεινε μια εβδομάδα στην έπαυλη της φίλης της Όπρα Γούνφρι) με ανακοίνωση τύπου, ως… δώρο από τον σύζυγο της για να ξεφύγει από τις ευθύνες των δύο παιδιών τους. 


arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου