ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η οικογενειοκρατία επιστρέφει δριμύτερη στη ΝΔ

Στις 29 Νοεμβρίου 2009 σταθήκαμε συν γυναιξί και τέκνοις από το πρωί στις κάλπες για να καταδικάσουμε την οικογενειοκρατία στη ΝΔ..
και να εκλέξουμε τον Αντώνη Σαμαρά που τόσες ελπίδες μας είχε δημιουργήσει.
Τι τα θυμήθηκα αυτά κυριακάτικα; Επειδή όπως πληροφορούμε η συγκεκριμένη οικογενειοκρατία Μητσοτάκη-Μπακογιάννη όχι μόνο ζει και βασιλεύει αλλά επεκτείνεται συνεχώς.
Παράδειγμα πρώτον: Διαβάζω ότι η κ. Ντόρα προβληματίζεται αν θα είναι επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο ή αν θα πάει για Επίτροπος στις Βρυξέλλες. ΤΙ θα πει “προβληματίζεται” ; Ποιος της έδωσε το δικαίωμα να “προβληματίζεται”; Μαντρί της είναι η ΝΔ και κάνει ότι θέλει το … 1% του λαού; Εμάς μας ρώτησε κανένας αν θέλουμε να την βλέπουμε;
Παράδειγμα δεύτερον:  Μαθαίνω  ότι ο λόγος που επιλέγει ο  κ. Κώστας Μπακογιάννης για υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, ήταν  η πρωτιά του στις μετρήσεις που έκαναν στη Συγγρού. Είναι επίσης σαφές ότι αν νικήσει στις εκλογές θα του ανοίξει διάπλατος και ο δρόμος προς την κομματική ηγεσία .
Αλήθεια ποιος έκανε τις μετρήσεις αυτές; Και ποιοι ήταν οι αντίπαλοί του στις συγκεκριμένες μετρήσεις; O κ. Φουφουτόπουλος και ο κ. Αδιαφορόπουλος; Για να μην υπάρχει σύγχυση καλό είναι στη Συγγρού να αποκαλύψουν τα ονόματα των αντιπάλων του γιατί οι κακές γλώσσες λένε ότι τον επέβαλε ο κ. Παπαμιμίκος λόγω της στενής φιλίας τους. Άλλωστε, ο γραμματέας της ΝΔ, ποτέ δεν έχει κρύψει τα θερμά συναισθήματά του  για την Αγία Οικογένεια.
Παράδειγμα Τρίτον: Η επέλαση της Αγίας Οικογένειας δεν σταματάει στην πολιτική, αλλά επεκτείνεται και στις επιχειρήσεις. Όπως διαβάζουμε στον Τύπο ο ΟΠΑΠ προσέλαβε την εταιρεία της κας Αλεξίας Μπακογιάννη ως σύμβουλο επικοινωνίας και  marketing. Να του λέει δηλαδή, σε απλά ελληνικά, πως και που να μοιράσει την τεράστια διαφημιστική πίτα του οργανισμού και να κάνει παιχνίδι για την Αγία Οικογένεια.
Κατόπιν αυτών βρίσκομαι σε σύγχυση. Τι έκανα εκείνο το πρωί της 29/11/2009; Ψήφισα υπέρ ή κατά της οικογενειοκρατίας;
Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου