Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Συγχαρητήριο μήνυμα του Dr Χρίστου Λιόλιου προς το Ε.Κ.Α.Β. της Περιφέρειας Γρεβενών

Dr LIOLIOS ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
Ως μάχιμος ιατρός της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα Γρεβενά, είμαι αναγκασμένος να συνεργάζομαι με το Ε.Κ.Α.Β  για τη μεταφορά των  βαρέως  πασχόντων ασθενών  στο Νοσοκομείο.

Ύστερα από την μέχρι τώρα συνεργασία  αισθάνομαι την ανάγκη και υποχρέωση να εκφράσω δημοσίως τα  Συγχαρητήριά μου στο προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β. της Περιφέρειας Γρεβενών για την ταχύτατη ανταπόκριση στις κλήσεις  και την άψογη συμπεριφορά στους ασθενείς
Χαρακτηριστικά στην περίπτωση τους ατυχούς συμπατριώτη μας Δημητρίου Μπουκουβάλα το χρονικό διάστημα από την τηλεφωνική  κλήση  προς το Ε.Κ.Α.Β μέχρι την μεταφορά στο Νοσοκομείο το χρονικό διάστημα ήταν λιγότερο των δέκα λεπτών.
Ειλικρινά τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και τους εύχομαι να είναι πάντα καλά ώστε να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους  Γρεβενιώτες και τους διαβεβαιώνω ότι αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Dr Χρίστος Αναστασίου Λιόλιος
Καρδιολόγος-Παθολόγος

2 σχόλια:

  1. Όντως αξίζουν συγχαρητηρίων οι διασώστες των απανταχού ΕΚΑΒ.Ήθελα να σταθώ σε ένα πράγμα κύριε Λιόλιε,είστε ακόμη έν ενεργεία/μάχιμος η συνταξιοδοτηθήκατε.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστος Λιόλιος και όχι Χρίστος Λιόλιος, έτσι δεν είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή