ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Μονομαχία iPhone – Galaxy S5 – Ποιο θα κερδίσει;

Μονομαχία iPhone -Galaxy S5-Ποιο θα κερδίσει;
Αφού τα «ψάρια» ανά την υφήλιο τσιμπάνε, γιατί να μην τους ρίχνουν νέα δολώματα; Ένας πλανήτης ολόκληρος έχει μπει στο …τριπάκι να..
αγοράζει έξυπνα κινητά με ολοένα και ταχύτερο επεξεργαστή, ολοένα και μεγαλύτερη οθόνη, ολοένα και υψηλότερη ευκρίνεια. Τη ζήτηση «τσιγκλάνε» βέβαια κάθε τόσο οι πολυεθνικοί κολοσσοί με πρωταγωνιστές κυρίως τη Samsung και την Apple.
Οι νέες «ναυαρχίδες» τους είναι έτοιμες να βγουν από τα εργαστήρια και να περάσουν στην παραγωγή. Άλλη μια μάχη είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Το θέμα είναι αν θα αντέξει η τσέπη μας και τελικώς, αν αξίζει τον κόπο.
Την ώρα που λοιπόν που η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει το iPhone 6 επιχειρώντας να χτυπήσει την αγορά που έχει δημιουργήσει η Samsung με τα λεγόμενα Phablets οι κορεάτες φαίνεται να προχωρούν ένα βήμα μπροστά με το Samsung Galaxy S5 που πρόκειται να λανσαριστεί μέσα στη χρονιά.
Ενώ οι αμερικανοί επιχειρούν να μεγαλώσουν την οθόνη στο νέο iPhone οι Κορεάτες δίνουν τα ρέστα τους με μια οθόνη 5,2 ιντσών. Το μέγεθος φαίνεται ότι για κάποιους μετράει για να ρίχνουν οι εταιρείες τόσο βάρος. Μετρά όμως και η ευκρίνεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο Samsung Galaxy S5 θα έχει οθόνη με ανάλυση 2560 x 1440 pixels ή WQHD η οποία σημαίνει μια απίστευτα υψηλή ευκρίνεια.
Βέβαια το κόστος κατασκευής μιας τέτοιας οθόνης αναμένεται να είναι υψηλό ενώ το κόστος ανεβαίνει και από το γεγονός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το νέο Samsung Galaxy S5 θα έχει κορυφαίο επεξεργαστή Exynos 6 64-bit) επεξεργαστή και σώμα από αλουμίνιο. Από την άλλη πλευρά το νέο i-Phone αναμένεται να χρησιμοποιεί επεξεργαστή 20nm που κατασκευάζεται ήδη από την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company ενώ η έκπληξη θα είναι και η νέα οθόνη Retina. .
Πάντως και τα δύο τηλέφωνα όταν κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά αναμένονται τουλάχιστον στην αρχή αλμυρά και με τιμές όπως συνηθίζεται άνω των 800-900 Ευρώ. Θα είναι αυτή η έκπληξη του 2014; Θα δούμε τα νέα μοντέλα, είτε της μιας είτε της άλλη εταιρείας να διατίθενται σε ελκυστικότερες τιμές; Λίγη υπομονή και θα μάθουμε (αν και μην τρέφετε πολλές ελπίδες, ειδικά εδώ στην Ελλάδα σπάνια οι καταναλωτές τυγχάνουν τέτοιας μεταχείρισης).
Star-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου