ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Τ. Κοψαχείλης: Σπουδαία διάκριση των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών και του ΕΠΑΛ Δεσκάτης..

Σπουδαία διάκριση των μαθητών του 1ου ΓΕΛ Γρεβενών

Ο βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη σημαντική διάκριση των μαθητών του..
1ου ΓΕΛ Γρεβενών κατά τον 20ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για τη βράβευση της Καλύτερης Εφημερίδας Λυκείου και επισημαίνει σε συγχαρητήρια επιστολή του τα εξής:

Το γεγονός ότι οι μαθητές του Λυκείου σας, από τον ακριτικό δήμο μας, πετυχαίνουν πανελλήνιας εμβέλειας διάκριση, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο είναι μεγάλη τιμή και ελπίδα για τον τόπο μας.
Αυτή η επιτυχία δίνει την αφορμή να υπομνησθούν οι σοβαρές θετικές επιπτώσεις που μπορούν να έχει για την ανάπτυξη του τόπου μας και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων η αξιοποίηση των μέσων μαζικής επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών.
Εκφράζονται επίσης, θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς Αμανατιάδου Αναστασία Παπαγεωργίου Γεωργία Τασιοπούλου Μαρία, που ηγήθηκαν αυτής της προσπάθειας για τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της εργασίας τους.
Συγχαίρονται ακόμα, ο διευθυντής του Λυκείου, ο σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων γιατί κατάφεραν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.

Ο κύριος βουλευτής εύχεται εκ καρδίας σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας καλή πρόοδο και ακόμα περισσότερες πρωτιές.


Σημαντική διάκριση των μαθητών της Β΄τάξης του ΕΠΑΛ Δεσκάτης


Ο βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη σημαντική διάκριση των μαθητών της Β΄τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου Δεσκάτης κατά τον μαθητικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» με θέμα «Ηλεκτρονική Εφημερίδα» και επισημαίνει σε συγχαρητήρια επιστολή του τα εξής:
«Το γεγονός ότι οι μαθητές του Λυκείου σας, ενός ακριτικού δήμου της ΠΕ Γρεβενών, πετυχαίνουν πανελλήνιας εμβέλειας διάκριση, κερδίζοντας το πρώτο πανελλαδικό βραβείο «Καλύτερης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας» σε επίπεδο Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων αποτελεί τιμή και ελπίδα για τον τόπο μας.

Εξ αφορμής αυτή της επιτυχίας οφείλεται να επισημανθεί το πόσο σημαντική για την οικονομική ανάπτυξη μπορεί να αποβεί η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της πληροφορικής για την αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της περιφέρειάς μας. Μακάρι η επιτυχίατων παιδιών μας να αποτελέσειπαράδειγμα για τους νέους δρόμους, που ανοίγονται μπροστά μας και πρέπει ταχέως προσαρμοζόμενοι να ακολουθήσουμε.

Θερμά συγχαρητήρια αποδίδονται επίσης, στουςεκπαιδευτικούς που ηγήθηκαν αυτής της προσπάθειας τον κύριο Νικόλαο Αλέτρα (ΠΕ14 Δασολογίας) και την κυρία Μαρία Σαγρή (ΠΕ19 Πληροφορικής) για τον επαγγελματισμό και την αποδεδειγμένη ποιότητα της εργασίας τους. Καθώς επίσης στην διευθύντρια του Λυκείου κυρία Σακοράφα Ευθυμία (ΠΕ02 Φιλόλογος) και τον σύλλογο διδασκόντων, γιατί κατάφεραν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.»

Ο βουλευτής Γρεβενών εκφράζει τις εκ καρδίας ευχές του για καλή πρόοδο και ακόμα μεγαλύτερες πρωτιές σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέοντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου