ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κοινωνικός τουρισμός για όλους το 2014 – Οι προϋποθέσεις για να πάτε οικονομικές διακοπές

Εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ η β” φάση του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός για όλους το 2014 – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

diakopes - διακοπεςΞεκινούν οι αιτήσεις για την Β φάση του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός για Όλους 2014 που υλοποιεί ο ΕΟΤ από τον Μάρτιο 2014, όπου τα ΚΕΠ θα δέχονται τα δικαιολογητικά των δικαιούχων...

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ η β φάση του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός για Όλους 2014 και θα υλοποιηθεί από τον Μάρτιο έως και την 30 Ιουνίου 2014.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, η β φάση για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός για όλους 2014 εγκρίθηκε σε συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΟΤ που πραγματοποιήθηκε στις 27/1/2014.
Οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή των δικαιούχων και την παραλαβή απο τα ΚΕΠ των εισιτηρίων Κοινωνικού Τουρισμού 2014 του ΕΟΤ δεν πρόκειται να έχουν αλλαγές από την Α φάση του προγράμματος και θα αφορούν δύο κατηγορίες δικαιούχων με δύο υποπρογράμματα.
Το πρόγραμμα Τουρισμός για όλους 2014 αποτελείτε από δύο υποπρογράμματα αυτό των εξαήμερων διακοπών 2014 και το υποπρόγραμμα Γ ηλικίας 2014.
Τα εισιτήρια Κοινωνικού Τουρισμού που θα διατεθούν θα είναι λιγότερα από το πρόγραμμα του 2013 που έληξε στο τέλος του χρόνου αφού ο προϋπολογισμός σύμφωνα με τις πληροφορίες του dikaiologitika.gr θα είναι 2 εκατ. ευρώ αντί για 3 εκατ ευρώ που ήταν το 2013 και αναμένεται να δοθούν σε περίπου 30.000 δικαιούχους Ποιες όμως είναι οι προϋποθέσεις που αναμένεται να ισχύσουν για τον Κοινωνικό Τουρισμό για όλους 2014.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου