ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 27/2!


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε περισσότερο φιλικοί και ανοιχτοί με το περιβάλλον σας ακόμα κι αν η εμπιστοσύνη είχε διαταραχθεί από..

κάποια εσωτερικά θέματα που σας είχαν απασχολήσει. Το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά σας για να κάνετε αυτά που θέλετε στο τώρα.
Ερωτικά: Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά επικοινωνιακή οπότε θα δείτε ότι θα ξεκαθαρίσετε ακόμα και κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν με την σχέση με έναν Αιγόκερω. Ένα ταξίδι ή μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και μακριά από εσάς θα σας ενθουσιάσει γιατί το ζητούμενο είναι να μην βαρεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας εκτίμηση έχει ανέβει και ίσως αυτό να σας βοηθήσει στο να κλείσετε μια δουλειά που εδώ και καιρό την τριγυρνάτε και θέλετε να γίνει άμεσα και να κερδίζετε κάποια χρήματα. Καλό είναι να επιμείνετε γιατί μερικές φορές αν δεν γίνει κάτι αμέσως, μετά σας χάνεται η επιθυμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας ότι υπάρχει ένα άνοιγμα το οποίο θα σας ζορίσει γιατί ιδεολογικά δεν μπορείτε να το ανεχτείτε. Δεν έχετε τόσο φιλελεύθερη νοοτροπία αλλά θα χρειαστεί λόγω των εξωτερικών καταστάσεων να αποδεχτείτε οτιδήποτε εσείς δεν μπορείτε να χωνέψετε με την λογική σας.
Ερωτικά: Μπορεί να αντιδράσετε με την απρόσωπη συμπεριφορά ενός Υδροχόου και ο λόγος είναι ότι δεν έχετε τα φόντα να μπορέσετε να τον αντιμετωπίσετε ανοικτά. Συνήθως αντιδράτε πίσω από την πλάτη ή προτιμάτε την σιωπή και την εξαφάνιση. Η επαφή επίσης με Κριό ή Ζυγό είναι αρκετά δύσκολη για σας εκτός αν χειριστείτε δυναμικά την υπόθεση γιατί μόνο τότε θα έχετε καλή έκβαση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να γίνετε περισσότερο διπλωμάτες για να μπορέσετε να χειριστείτε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας και αυτό θα γίνει μόνο όταν δεχτείτε τις μοντέρνες εξελίξεις και αντιλήψεις που εσείς συνήθως αρνείστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα να εκδηλώσετε όλα σας τα προσωπικά ταλέντα και να ωφεληθείτε από αυτά. Πάντως θα πάρετε βοήθεια είτε από μια γνώση που την κατέχετε αλλά δεν την εφαρμόζετε εύκολα, παρά μόνο όταν σας δοθεί η ευκαιρία ή υπάρχουν ανοίγματα που θα τα χρησιμοποιήσετε. Το καλό είναι ότι θα δείτε καθαρά σε ποιο θέμα έχετε υποστεί σύγχυση και θα πράξετε καταλλήλως.
Ερωτικά: Η αδυναμία των ημερών που συνοδεύεται με συναισθηματική ευαισθησία μπορεί να εκλείψει γιατί θα μπείτε στο σκεπτικό της λογικής, οπότε θα ακυρώσετε αναγκαστικά τις λάθος σκέψεις και συναισθήματα. Η επαφή με έναν άλλο Δίδυμο θα φιλτραριστεί περισσότερο. Επίσης με τον Τοξότη θα βρεθεί καλύτερη φόρμουλα επικοινωνίας μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές τις ευκαιρίες τις ανακαλύπτουμε με το να ψάχνουμε χωρίς να περιμένουμε να γίνει κάτι από έξω. Για αυτό θα έχετε ενεργή συμμετοχή και μέσα από αυτό θα βρείτε κάτι που θα σας εκφράζει πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Ίσως μια παλιά πρόταση να επανέρθει και να γίνει πράξη κυρίως από την πλευρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η αποφασιστικότητα μπορεί να σας κοστίζει γιατί πιθανόν να την μετατρέψετε σε αναρχία ή σε δυσκολία επικοινωνίας με άτομα τα οποία δεν τρέφετε καθόλου καλά αισθήματα. Η ψυχολογία και η αυτογνωσία ίσως βοηθήσουν, ώστε να ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που δεν γνωρίζετε καθόλου.
Ερωτικά: Υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά η οποία σας απομονώνει από το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί δεν μπορείτε να το ψυχολογήσετε και να είναι αυτό που σας κρατάει σε απόσταση. Επειδή σε αυτήν την περίοδο γίνονται περίεργες αλλαγές και εσείς θα χρειαστεί να καταλάβετε περισσότερο άτομα όπως Ζυγό, Τοξότη ή Υδροχόο για αυτό μην αφήνετε τα στεγανά που έχετε να σας απομακρύνουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Πρέπει να έχετε μέσα σας το πνεύμα της συνεργασίας και της ομάδας. Υπάρχει μια εύνοια και κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο αλλά ίσως παραμένετε στο ίδιο σημείο επειδή δεν μπορείτε να την διοχετεύσετε στα κανάλια που θέλετε εσείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η γνώμη μιας ομάδας ή των στενών ατόμων που είναι γύρω σας σίγουρα θα σας απασχολήσει και δεν θα σας αφήσει να πάρετε τις αποστάσεις που θέλετε για να νιώσετε και πάλι κυρίαρχοι. Το πιο σημαντικό είναι το μοίρασμα και το ρίξιμο του εγωισμού. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι πολύ πρωτοποριακό που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που τόσο βαριέστε.
Ερωτικά: Η ουσία μιας στενής σχέσης δεν είναι τίποτε άλλο από το να μάθετε να σκέφτεστε και να λειτουργείτε και για τον άλλον. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ο κόσμος δεν γυρνάει μόνο γύρω από τις δικές σας τις καταγραφές, αναμνήσεις και εμπειρίες αλλά και από το πρόσωπο που είστε μαζί. Για αυτό θα του δώσετε με ευκολία χώρο και χρόνο, κυρίως αν είναι Υδροχόος, για να έρθετε πολύ κοντά. Αν σας στεναχωρούν οικονομικά θέματα καλό είναι να τα αφήσετε για λίγο πίσω γιατί με αυτόν τον τρόπο θα τα λύσετε πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Να θυμάστε ότι όπου εστιάζεστε αρνητικά δεν γίνετε τίποτε. Αντίθετα αν έχετε θετική σκέψη, ακόμα και για μια δουλειά που επιθυμείτε και δεν έχει γίνει ακόμα κάτι, θα δείτε ότι από το πουθενά θα παρουσιαστεί η ευκαιρία. Αρκεί να κρατήσετε ψηλά το ηθικό σας και να έχετε μέσα σας καλή γνώμη και για τον συνέταιρο ή αυτόν που θέλετε να γίνει η δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε μια φιλελεύθερη πολιτική την οποία ούτε εσείς κατά βάθος δεν καταλαβαίνετε απόλυτα. Δεν αντέχετε να κρατάτε πράγματα αρρωστημένα ή ψεύτικα μέσα σας, κυρίως κάτι που έχει να κάνει με το παρελθόν σας. Η εμφάνισή σας μπορεί ξαφνικά να αλλάξει και να γίνει πιο εξτρίμ. Το μαλλί σας πιθανόν να την «πληρώσει» για να εκτονώσετε την επαναστατική σας διάθεση.
Ερωτικά: Η επαφή με Υδροχόο θα σας βγάλει από την πλήξη και την αδράνεια. Η αλλαγή σας σίγουρα θα έχει κάποιο κόστος κι αυτό θα είναι η έντονη διάθεσή σας να χαλάσετε ακόμα και σχέση που είναι σταθερή αλλά σε εσάς δεν αρέσει ένα κομμάτι της. Η λογική σας θα πάρει περίπατο, οπότε θα δείτε να συμβαίνουν πράγματα ακραία. Επίσης ο Κριός θα σας αρέσει πάρα πολύ και με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσετε να τον κερδίσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνεργασία με ένα ιδιαίτερο άτομο ή η διάθεσή σας να χαλάσετε κάτι που δεν σας αρέσει με άτομα που είστε πολύ στενά δεμένοι στον επαγγελματικό τομέα, θα ταράξει τα υποτιθέμενα ήσυχα νερά αλλά τουλάχιστον θα έχετε ένα αποτέλεσμα και κυρίως θα ξυπνήσετε.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η φαντασία σας μπορεί να ξεπερνάει κάποια όρια αυτή την περίοδο αλλά τουλάχιστον θα έχετε τα φόντα αυτές τις ημέρες να λειτουργήσετε με ένα είδος ανώτερης δημιουργικής λογικής για να μην μπείτε στα γρανάζια της δύσκολης καθημερινότητας. Το χάος που επικρατεί στον χώρο αλλά και στις σκέψεις σας θα μπει σε μια τάξη και δεν θα σας παρασύρει σε πράγματα που είναι άσχετα με σας.
Ερωτικά: Η σχέση με Ιχθύ από εκεί που σας κάνει καλό, σας αποσυντονίζει κιόλας γιατί δεν υπάρχει μεταξύ σας ένα σημείο σταθερής αναφοράς. Στη διάθεσή σας να ξεπεράσετε το μπέρδεμα που έχετε μέσα σας πιθανόν να συνδράμει και η θετική στάση ενός Υδροχόου που μπορεί να σας επαναφέρει με τον τρόπο του στην τάξη. Σήμερα πάντως είναι η ημέρα σας όπου μπορείτε να βγείτε και να περάσετε καλά με φίλους ή με μια ομάδα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Καριέρα & Οικονομικά: Το βλέπετε ότι για να ξεφύγετε από τα προβλήματα που υπάρχουν και μερικοί νιώθετε ότι έχετε κολλήσει, θα χρειαστεί μια πιο δυναμική αλλά και ριψοκίνδυνη συμπεριφορά για να έχετε ένα αποτέλεσμα σχετικά καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η ευαίσθητη φύση σας μια βρίσκει διέξοδο και μια όχι. Ίσως σήμερα να έχετε κάποια εμπόδια γιατί μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε αλλαγές ακόμα και στο ίδιο σας το σπίτι ή να ανοίξετε περισσότερο τον χώρο σας το οποίο μεν σας κάνει καλό αλλά σας αγχώνει κιόλας γιατί θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια και δεν το έχετε καταφέρει. Καλύτερα να απλοποιήσετε περισσότερο την ζωή σας.
Ερωτικά: Ίσως να χρειαστεί να κάνετε μια υπέρβαση, κυρίως αν σχετίζεστε με Υδροχόο ο οποίος μπορεί να θέλει για λίγο την ελευθερία του να βγει με φίλους και εσάς δε θα σας αρέσει, επειδή έχετε ανάγκη τον έλεγχο. Όμως με τα πολλά θα το δεχτείτε, αρκεί να μην κάνετε φασαρίες ή σκηνές μετά γιατί εσείς οι ίδιοι χαλάτε την ενέργεια σας. Η επαφή με Ταύρο ή Λιοντάρι θα έχει δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε περισσότερα υλικά ή χρήματα για την υπόθεση ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Καλό είναι να μην δημιουργείτε μέσα σας αρνητικά αδιέξοδα γιατί όταν είστε κουρασμένοι το μυαλό σας πηγαίνει συνέχεια στο κακό. Σκεφτείτε ότι θα βρεθεί η λύση και αυτό θα γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη, παρόλο που έχετε μια υπερβολική ευαισθησία ή έντονη μεταφυσική αναζήτηση. Η πίστη πάντα σας βοηθάει και δημιουργεί μέσα σας θετική στάση ζωής. Η συμμετοχή σας σε μια ομάδα θα σας κάνει πολύ καλό. Επίσης τα σχέδια ενός ταξιδιού θα σας αναπτερώσουν το ηθικό.
Ερωτικά: Όταν είστε ανοικτοί όλα τα καλά μπορεί να γίνουν γιατί και τα νεύρα σας είναι σε καλή κατάσταση αλλά και η θετική στάση ζωής σας βοηθάει να έχετε καλύτερη σχέση την οποία είναι σημαντικό να την στηρίξετε στον αλληλοσεβασμό και στην καλή επικοινωνία. Η επαφή με Λιοντάρι ή Υδροχόο σας εξελίσσει. Η επαφή με Δίδυμο ή Ιχθύ θα είναι καλύτερη αλλά να λάβετε υπόψη σας τις συναισθηματικές μεταβολές που συμβαίνουν και στους δυο σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητάτε και συζητάτε μέχρι να γίνει κάτι που μπορεί να καθυστερήσει και ίσως να εξαρτάται περισσότερο από σας γιατί χρειάζεται να πάρετε πρωτοβουλίες χωρίς να περιμένετε πότε θα κινηθούν οι άλλοι. Για αυτό να παραμερίσετε την αδράνεια που μπορεί να έχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Ίσως να έχετε ανάγκη να απέχετε από τα πολλά και κυρίως τις κοινωνικές επαφές που μερικές φορές υποχρεώνεστε να έχετε. Το πιο σημαντικό είναι να μείνετε με τον εαυτό σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με την αναζήτηση δύναμης μέσα από την γνώση και φίλους που έχουν να κάνουν με νέες θεωρίες και ιδέες. Η φιλανθρωπική διάθεση που μπορεί να έχετε ίσως να σας παρακινήσει να συμπαρασταθείτε σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Η διεκδίκηση μάλλον δεν θα είναι το σωστό συναίσθημα γιατί θα έχει μέσα και ανταγωνισμό.
Ερωτικά: Η επαφή με Λιοντάρι ίσως να σας ενδιαφέρει περισσότερο από ό, τι δείχνετε στους γύρω σας και αυτό σας εξαναγκάζει είτε να παραμείνετε μόνοι σας, να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε είτε να ζητήσετε την βοήθεια ενός φίλου για να σας φέρει κοντά, χωρίς όμως να φανούν από την αρχή οι προθέσεις σας. Η επαφή με Καρκίνο είναι πολύ καλύτερη και βοηθάει στα μελλοντικά σας σχέδια για γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο αναζητάτε μια καλή ευκαιρία για να εξελιχτείτε ή να καλύψετε με ένα χρηματικό ποσό τα προβλήματα που έχουν προέλθει κυρίως από την οικογένεια σας. Ο συντηρητισμός μερικές φορές δεν σας βοηθάει να ανοίξετε τα χαρτιά σας σε έναν πιθανό συνεργάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά σας θα είναι πολύ δυναμική γιατί θα ξέρετε επιτέλους τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε χωρίς να έχετε αναστολές ή φοβίες ότι έχει γίνει λάθος. Ίσως η εκκεντρική εμφάνισή σας να σας κάνει να βγάλετε όλη την αντίδραση που μερικές φορές νιώθετε μέσα σας.
Ερωτικά: Η προσωπική σας πείρα θα μετρήσει πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Ο λόγος είναι ότι έχετε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια με έναν Σκορπιό και του έχετε δώσει πολλές ευκαιρίες για να είστε μαζί, αλλά τώρα ίσως μπορέσετε να τον πλησιάσετε με έναν πιο προσωπικό τρόπο και να καταφέρετε να είστε κοντά του. Ο Παρθένος σας ελκύει πάρα πολύ γιατί έχει ένα ποιοτικό κομμάτι που σας εκφράζει απόλυτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά δυναμικοί για να διεκδικήσετε μια νέα αρχή με άτομα που θα έχουν μεγαλύτερη ενέργεια αλλά θα είναι και πιο ξεκάθαρα γιατί εσείς το χρειάζεστε αυτό. Η συνεργασία με ένα Ιχθύ ίσως να σας μπερδεύει λίγο γιατί μπορεί να μην υπάρχει ένας κοινός τρόπος που βλέπετε τα πράγματα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Θέλετε να είστε με φίλους οι οποίοι μπορεί να μην είναι συνηθισμένα άτομα γιατί σας βοηθούν με τον τρόπο τους να αντιληφθείτε περισσότερο πράγματα που υπάρχουν στο παρασκήνιο. Οι μεταφυσικές και πνευματικές συζητήσεις ίσως να είναι περισσότερο αναγκαίες από κάθε άλλη φορά γιατί θα λύσετε πολλές απορίες που έχετε αυτή την περίοδο.
Ερωτικά: Πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί μπορεί να δείχνετε κατά κάποιον τρόπο φευγάτοι, όχι ότι δεν το έχετε άλλες φορές. Αλλά σήμερα δεν θέλετε συζητήσεις και καβγάδες και προτιμάτε να είστε νηφάλιοι και ήρεμοι. Η επαφή με Δίδυμο θα είναι πολύ καλύτερη. Με το Λιοντάρι θα κρατηθεί κρυφή ή μυστική και με τον Ζυγό θα τα βρείτε κάπου πιο εύκολα και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί βλέπετε ότι δεν έχει χαθεί το παιχνίδι.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες, αρκεί να μπορείτε να τις ξεχωρίσετε. Άρα ανοίξτε τα μάτια σας για να βρείτε την αληθινή. Μια απλή συζήτηση να κάνετε με έναν γνώστη του αντικειμένου θα δείτε ότι θα πάρετε βοήθεια, αλλά να είστε συνειδητοί.
 

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου