ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Οι 4 δημοσιογράφοι που “φλερτάρουν” με τη ΝΔ για τις ευρωεκλογές


Η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου να καθιερώσουν σταυρό προτίμησης για τις ευρωεκλογές του Μαϊου,..
αντικαθιστώντας τη διαδικασία της λίστας, ανοίγει εκ των πραγμάτων τη λίστα σε πρόσωπα με σημαντική αναγνωρισιμότητα, και φυσικά με την… οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε μια σκληρή εκλογική αναμέτρηση…


Σύμφωνα με πληροφορίες από το arouraios.gr, η Νέα Δημοκρατία εξετάζει ήδη 4 περιπτώσεις προσωπικοτήτων που προέρχονται από τον χώρο των ΜΜΕ, και που είχαν και άλλες φορές στο παρελθόν απασχολήσει τα παραπολιτικά ρεπορτάζ, ενώπιον του ενδεχομένου να εκτεθούν ως υποψήφιοι σε βουλευτικές εκλογές.

Οι 4 δημοσιογράφοι οι οποίοι “φλερτάρουν” με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές λοιπόν, είναι ο Γιώργος Κύρτσος, η Μαριάννα Πυργιώτη, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Μανώλης Κοττάκης.

Ο Γιώργος Κύρτσος έχει φυσικά τη σημαντικότερη και σε βάθος χρόνου διαδρομή, από τα χρόνια της διεύθυνσης του “Ελεύθερου Τύπου” και της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, στα χρόνια της πρωθυπουργίας του επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, με μεστό πολιτικό λόγο και ιδεολογική ρητορική.

Η Μαριάννα Πυργιώτη, με διαδρομή στα ΜΜΕ στην έντυπη και ηλεκτρονική εκδοχή τους, είναι τα τελευταία χρόνια στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας “Κωνσταντίνο Καραμανλής”, και έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος αναγνωρισιμότητας στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ίσως ο πλέον αναγνωρίσιμος, καθώς έχει καταφέρει να φτιάξει το δικό του κοινό στην τηλεόραση, ενώ πολλές φορές στο παρελθόν είχε ακουστεί ως ενδεχόμενος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, είτε στις βουλευτικές εκλογές είτε στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Ο Μανώλης Κοττάκης, είχε ανοίξει περπατησιά στα χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, όταν και είχε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, ενώ παραμένει σταθερά στις επάλξεις της Κεντροδεξιάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου